En İyi Assassin’s Creed Oyunu Ücretsiz

En İyi Assassin’s Creed Oyunu Ücretsiz

Assassin’s Creed IV: Black Flag Ücretsiz

Assassin's Creed IV: Black Flag Ücretsiz

Black Flag Ücretsiz

Assassin’s Creed IV: Black Flag oynamaya hiç niyetlenmediyseniz, o zaman belki de serideki en iyi Assassin’s Creed oyununu gözden kaçırmış olabilirsiniz. Ama bugün bunu denemek için güzel bir gün. Çünkü artık PC’de ücretsiz.

Ubisoft, ilk Assassin’s Creed’in açılışının onuncu yıldönümünü kutlamak için bu ay bir tanıtım gerçekleştiriyor: Black Flag‘ın PC indirmelerini bedava yapıyor. Artık 18 Aralık’a kadar oyunu Ubisoft’un Uplay hizmetinden alabilirsiniz. Ve oyunu bir kez aldığınızda, artık sizindir.

Her ne kadar bu yıl serinin en iyisi olarak Assassin’s Creed Origins çıksa da, Black Flag bir çok hayran tarafından serinin en iyi su oyunu olarak kabul ediliyor. Black Flag, size bir korsan gemisi ile özel kişileri ve diğer deniz kuvvetlerini yağma imkânı veren derin bir deniz savaş sistemi eklemişti. Özellikle de bedava olduğu için kontrol etmeye değer.

Ubisoft, Freedom Cry adında Black Flag’e bağımsız bir hikaye genişlemesi de çıkarttı. Bu, Black Flag’in yan karakterinin hayatı hakkında daha fazla araştırma yapan harika bir ekleme. Bir PlayStation Plus abonesiyseniz, Freedom Cry’yi PS4’te birkaç ay önce ücretsiz olarak yüklemiş olabilirsiniz. Aksi takdirde, Steam veya Uplay aracılığıyla bilgisayarınıza ise 15 ABD doları karşılığında satın alabilirsiniz.

Kaynak: 1