En İyi Gitar Uygulamaları

En İyi Gitar Uygulamaları

Virtüoz gitar becerilerinizi şöhret ve servete dönüştüren bir rock yıldızı olmayı mı hayal ediyorsunuz? Bundan önce bazı uygulamalara ihtiyacınız var ve şans eseri yardımcı olabilecek Android uygulamaları sıkıntısı yaşanmıyor. Ölçülerle parçalamaya ve zamanlamaya kadar, profesyonellerden hobi olarak ilgilenenlere kadar her gitaristin araç kiti içerisinde olması gereken uygulamalar. İşte seçtiğimiz en iyi gitar uygulamaları.

Gitaristler için En İyi Android Uygulamalar

Gitaristler için En İyi Android Uygulamalar

Gitar Tuner Uygulamaları

1. iStroboSoft Tuner

1. iStroboSoft Tuner

Enstrümanınızı ayarlamak kolay ve basit bir iş olmalı ve iStroboSoft bu tür işleve intronasyonun çeşitli görsel göstergeleriyle birlikte sağlıyor. Birincil geri bildirim, belirli bir dizenin veya notanın işaretine ne kadar yakın olduğuna bağlı olarak titreşen uygulamanın strobe görselleştiricisinden gelir. Bu sadece iStroboSoft’u daha iyi tuner uygulamalarından biri yapar, ancak tuşları değiştirme yeteneği, bir gürültü filtresi (gürültülü ortamlarda daha iyi doğruluk için) ve bir giriş artırımı da dahil olmak üzere birkaç daha fazla özellik ile görevlerinin ötesine geçiyor. Yine de bu uygulamanın bir maliyeti vardır. iStroboSoft’a 9.99 dolara sahip olabilirsiniz.

iStroboSoft Tuner İndir

2. DaTuner

2. DaTuner

Gitarınızı sahaya çıkarmaya gelince DaTuner başka mükemmel bir seçimdir. Ücretsiz sürümü, gideceğiniz notayla ilişkili olarak doğru ve okunması kolay bir dizgi dizisi sunar. Mevcut perde ideal aralığın dışına çıkarsa ayarlamayı daha da kolaylaştıracak bir nota ile “kilitli” hale getirebilirsiniz. Uygulamanın ücretli bir sürümü 2,93 dolar ve transpozisyon, strobe ekranı ve yerleşik akort düdüğü sunuyor.

DaTuner İndir

Gitar Akortları ve Tabları Çalmayı Öğrenin

1. Ultimate Guitar Tabs & Chords

1. Ultimate Guitar Tabs & Chords

Ultimate Guitar, yüzlerce binlerce popüler klasik ve standart şarkı, için gitar tablarının web’deki go-to deposudur. Ultimate Guitar Tabs & Chords, web sürümünde bulamayacağınız özellikleri ekleyerek bu sekmeleri (ve akor grafiklerinden oluşan bol bir kütüphane) mobil cihazınıza getiriyor. Birçok tabta çalma işlevi bulunur; böylece bir şarkının nasıl ses çıkaracağını duyarsınız, ardından yavaşlar ve not almanızı sağlar. Tablar çevrimdışı görüntüleme için kaydedilebilir veya e-posta veya Dropbox yoluyla paylaşabilirsiniz. Bu özelliklerin fiyatı 2.99 dolar.

Ultimate Guitar Tabs & Chords İndir

2. Chord!

2. Chord!

Bir çizelgede bilinmeyen bir akor kullanırsanız, Chord!’a sahip olduğunuza sevineceksiniz! Yüzeyde, Chord herhangi bir konumda belirli bir akorun parmağınızı ne şekilde istediğini bulmak için basit bir araçtır. Derinlemesine bakıldığında uygulama, kullanıcıların akor kompozisyonunun ardındaki kavramları ve teorileri öğrenmelerine yardımcı olmak için basit bir veritabanı yerine hesaplama ve analiz üzerine çalışan güçlü bir araçtır. Chord! ayrıca, müzik teorisinin anlaşılmasını daha da arttırmak için uygulama için bir dizi ölçek sunar. Serbest sürüm beş ölçek ve sekiz ayarlama ile sınırlıdır. Ancak ücretli bir sürüm (3.99 dolar) özel ayarlar, ters akor ve ölçek arama imkanı sunar.

Chord! İndir

3. Jamstar

3. Jamstar

Yeni başlayanlar için size yardımcı olacak bilgili bir eğitmen olması çok güzel. Gitar öğretmeni için para ödemek bazen masraflı olabilir. Jamstar bunun için var. The Beatles, Foo Fighters ve daha birçokları gibi popüler sanatçılardan şarkı dinleyeceğiniz 100’den fazla ücretsiz dersi sağlamakla kalmayan aynı zamanda ücretsiz bir eğitim uygulaması. Siz çalarken dinler ve gerçek zamanlı geribildirim sağlar. Jamstar akorlar, ölçüler ve gitar kahramanı olma yolunda size yardımcı olacak bir tuner bile sunuyor.

Jamstar İndir

4. Gibson Learn and Master Guitar

4. Gibson Learn and Master Guitar

Gibson Learn and Master Guitar, gelişmekte olan gitarist için hepsi bir arada bir uygulamadır. Bir kromatik tuner, metronom, akor çizelgeleri ve gitar bilimlerindeki en tanınmış isimlerden bir ders seçkisi sunuyor.

Gibson Learn and Master Guitar İndir

Uygulama ile Brilikte Pratik Yapmak ve Doğaçlama Çalmak

1. Guitar Jam Tracks

1. Guitar Jam Tracks

Bir gitaristin sahip olabileceği en eğlenceli ve en zenginleştirici deneyimlerden biri, bir grupla çalmaktır. Yalnız bu her zaman sınırlı bir zamana sahip olanlar, uygulama alanı ve aynı beceri düzeyinde müzisyen arkadaşlar için bir seçenek değildir. Ama Guitar Jam Tracks ipuçları uygulamak için mavi bir destek hattı sağlayarak bunu telafi eder. Ücretli versiyonu (4.99 $); caz, rock ve reggae dahil olmak üzere diğer stillerde ek destek parçaları sunuyor.

Guitar Jam Tracks İndir

2. PocketBand Lite

2. PocketBand Lite

Önceden yapılmış arka plakalar kendi müzik zevkinize uymazsa, PocketBand kendi orijinal müziklerinizi birlikte çalabilmeniz için mükemmel bir uygulamadır. Bir davul makinesi, programlanabilir synthesizer ve ses kaydediciyi bir araya getirirken, birlikte çalmaya yol açacak bir arka plan ve ritim parçasını kolayca çizebilirsiniz. PocketBand Pro, daha istikrarlı bir şarkı sözü yazarı için uygulamanın eşit derecede yararlı bir araç haline getirilmesi için daha fazla ses seçeneği, kayıt alanı ve geliştirilmiş döngü yetenekleri ekler.

PocketBand Lite İndir

Metronom Uygulamaları

1. Time Guru Metronome

1. Time Guru Metronome

Enstrümantalistlerin birlikte çalması için sabit bir tempoda ayarlanabilir vuruş sağlarken, bireysel tempo tıklamalarını rastgele veya önceden belirlenmiş bir modelin bir parçası olarak sessiz hale getirmek için benzersiz bir yeteneği de sunar. Sonuç olarak, zamanı koruyan bir metronom. Ama tıklamaları bıraktığında temposunu sabit tutmak için kullanıcılara kendi içsel ritim duygularını geliştirmeye zorlar. İyi bir metronom, herhangi bir gitaristin sahip olmaması gereken bir araçtır ve bu belki de en iyisidir.

Time Guru Metronome İndir

2. Mobile Metronome

2. Mobile Metronome

Mobile Metronome, müzisyenlere tempoda çalışma ve ustalık kazandırmak için gelişmiş araçlar seti sunar. Tamamen ayarlanabilir ve çeşitli zaman nota imi seçimleri ve değişken vuruşlar sunan Mobile Metronome, karmaşık ritimleri zamanında uygulamasıyla mükemmeldir.

Mobile Metronome İndir

Gitar ve Diğer Enstrümanları Kayıt Uygulamaları

1. Audio Evolution Mobile DAW

1. Audio Evolution Mobile DAW

Android cihazlar, şahane şaşırtıcı şeyler yapabilir ve bu Audio Evolution Mobile sayesinde dijital ses iş istasyonu (DAW) olarak çalışmayı içerir. Bu çok yönlü tam ses kayıt çözümü olan uygulama 7.85 dolarlık fiyatıyla beklediğiniz birçok özelliği (MIDI sıralama, sanal enstrümanlar) sunar. Bu ilham anını yakalamak isteyen şarkı yazarı için mükemmel bir uygulamadır.

Audio Evolution Mobile DAW İndir

2. TapeMachine

2. TapeMachine

TapeMachine, gitaristin birkaç melodi kaydetmesine yönelik basit bir yaklaşım aramak için mükemmel bir seçenektir. Bu ışık kayıt arabirimi; kullanıcıların zaman streç, döngüler ve solgunluk gibi yararlı post-prodüksiyon araçları ile manipüle etmeden önce bir çekimi çabucak kaydetmelerini sağlar.

TapeMachine İndir

Efektler Ekleme ve Gitar Tonunu Şekillendirme Uygulamaları

1. usbEffects

1. usbEffects

iOS’un aksine, Android için ses manipülasyonu, efektler ve amplifikasyon modelleme uygulamaları biraz sıkıntısı çekiyor. Bu yüzden birkaç seçenekten en iyisi belki de usbEffects uygulamasıdır. Bu uygulama, kullanıcıların gitar-USB kablosu aracılığıyla telefonlarına takılmalarını sağlayan bir uygulamadır. Uygulama; gecikme, reverb, bozulma, flanger, wah wah ve looper gibi birkaç popüler stombox efekti içeriyor. Her efekt ayrı olarak konfigüre edilebilir ve bazı çok ilginç sesler üretmek için temel bir amplifikatör simülatörü ile birlikte zincirlenebilir.

usbEffects İndir