En İyi İndirme Siteleri

En İyi İndirme Siteleri

İndirme Siteleri

İndirme Siteleri

CD, DVD, USB HDD derken günümüzde internetin iyice yer edinmesiyle program, oyun, film, müzik, kitap gibi materyallere kolayca erişir duruma geldik. İnternette de bunun için bir çok indirme web siteleri mevcut. Peki bize en iyi hizmeti hangileri sağlıyor? Sizin için aralarından en iyi olanları seçmeye çalıştık. İşte en iyi indirme siteleri listemiz.

Ayrıca sağlam torrent sitesi arıyorsanız en iyi torrent siteleri konumuza da göz atabilirsiniz. 

1. Tamindir

1. Tamindir

Tam indir 2004 yılında kurulmuş bir indirme sitesidir. Tam indir size indirme seçeneğinin yanı sıra bir teknoloji portalı da sunar. Sizlere bir çok program ve oyun arşivi sunar. 2016 Ekim ayında 1 milyar indirmeyi geçmiştir. 20 Eylül 2017 tarihinde site yenilenmiştir.

2. Zamunda

2. Zamunda

Belki de birçoğunuzun duyduğu zamunda.net bir Bulgar torrent sitesidir. Sağlam içerik sunmasıyla zamunda en popüler indirme sitelerinden biridir. Özellikle film, dizi, oyun başta olmak üzere pek çok materyal sunmaktadır.

3. Gezginler

3. Gezginler

Gezginler de tam indir formatında olan bir indirme sitesidir. Kullanıcılara bir çok oyun ve program indirme imkanı sunmaktadır. Web sitesinde mobil içeriklere de erişebilirsiniz. Epey kullanışlı bir indirme sitesidir.

4. The Pirate Bay

4. The Pirate Bay

The Pirate Bay, bir kez daha “torrentlerin kralı” ve aynı zamanda bu en eski sitedir. Herhangi bir üyelik gerektirmez. Özellikle film, müzik gibi materyaller için ideal bir indirme sitesidir. Ara sıra kapatılsa da halen en çok ziyaret edilen ve en popüler torrent indirme sitesidir.

5. Full Programlar İndir

5. Full Programlar İndir

Özellikle program indirme sitesidir. Genellikle indirilen programlar crack dosyalarıyla birlikte verilir. İndirme linkleri genellikle tubobit, mega.nz, mail.ru gibi bulut depolama alanı sağlayan linklerden oluşur. Büyük boyutlu dosyaların indirlmesine de imkan sağlanır.

6. RARBG

6. RARBG

Bir Bulgar tracker olarak başlayan RARBG, bir çok video korsanının kalplerini ve zihinlerini ele geçirdi. Site 2008 yılında kurulmuş ve yüksek kaliteli video yayınlarında uzmanlaşmıştır.

7. İndir Gamer

7. İndir Gamer

Gamer.com.tr bünyesinde bulunan site oyun içerikleri sunmaktadır. 2017 yılında faaliyet göstermeye başlamış olan site gün geçtikçe içerik bakımından zenginleşmektedir. Özellikle diğer materyallerle gereksiz bir karışıklık istemiyorsanız sadece oyun odaklı bu indirme sitesi olan indir.gamer sitesini kullanabilirsiniz

8. 1337X

8. 1337X

1337x, geçen sene kaldığı yerden devam ediyor. Site çok fazla ziyaretçi kazandı ve bazı diğer torrent sitelerin aksine, yeni içerik sağlayan yükleyici grupları var. Yine filmden müziğe, oyundan programa bir çok içeriğe sahiptir. Daha çok Avrupa genelinde popüler bir indirme sitesidir.

9. Bitturk

9. Bitturk

Şuan Türkiye’deki en popüler torrent indirme sitelerinden birisidir. Zaman zaman kapatılsa da içerik sunmaya devam etmiştir. Film, müzik, oyun, program gibi içerikler mevcuttur. Özellikle müzik başta olmak üzere Türkçe içerikler arıyorsanız size uygun bir indirme sitesidir.

10. Turktorrent

10. Turktorrent

Türkçe içerik arıyorsanız turktorrent sizin için olabilir. Türkiye’nin popüler indirme sitelerindendir. Sürekli ve güncel içerikler üretilmektedir.