En İyi Mobil Oyunlar – Mart

En İyi Mobil Oyunlar – Mart

En İyi Android Oyunlar

En İyi Android Oyunlar

Sizleri yeni oyunlarla buluşturmaya çalışıyoruz. Android cihazlar için her zaman yeni oyunlar olacaktır ve bunların hepsi harika olmayacak. Oynamak için sadece bazıları iyi olacaktır. Monotonluğunuzu kırmak için denemek isteyebileceğiniz oyunları seçmeye çalıştık. İhtiyacınız olduğunda oynamanız gereken oyunlar. İşte bu ayki gözden kaçırmış olabileceğiniz en iyi android oyunlar.

1. Part Time UFO

1. Part Time UFO

Becerinize meydan okuyan bu oyunlardan bıktıysanız, isteyeceğiniz bir oyun var; Part Time UFO. Bu, Nintendo konsollarından ve Nokia ahizelerinizden tanıdığınız ve sevdiğiniz vinç boşaltıp kesme oyunlarından biridir. Bu bir bulmaca oyunu, ancak beceri portakal, sanat eseri ve benzeri gibi tuhaf şeyler yığını gerektirir.

Part Time UFO İndir

2. Rogue Hearts

2. Rogue Hearts

Şu anda Android için haydut benzeri oyunların sayısı çok fazla. Ama hiçbiri 1980’de Unix platformlarında ortaya çıkan orijinal Rogue’a benzemiyor. Çoğu haydut benzeri oyun perma-ölüm özelliğine sahiptir. Yani, oyun seansında ölürsünüz ve oyun bitti, baştan başlarsınız. Ancak Rogue Hearts, üstten aşağıya bakış açısı, zindan taramaları ve tesviye oyunu ile orijinal Rogue oyununu taklit etmeye yönelik tasarlanmıştır.

Rogue Hearts İndir

3. Chrono Trigger

3. Chrono Trigger

Square Enix’in klasik RPG’nin Chrono Trigger adlı Android bağlantı noktasını denemediyseniz, şimdi iyi bir güncelleme aldığı için iyi vakit geçirebilirsiniz. Oyun şimdi daha iyi sesler ve grafikler, gelişmiş düzen ve mobil kontrolleri ile güncellendi. Ayrıca artık kaydettiğiniz oyunları buluta alabiliyorsunuz. Eğer RPG tarzı bir oyuncuysanız, bu oyun için 10 dolar harcamaya değer.

Chrono Trigger İndir

4. Armored Warfare: Assault

4. Armored Warfare: Assault

Tanklarda dolaşmak ve diğer tankları krallığa patlatmak istiyorsanız, Armored Warfare: Assault‘u denemek isteyebilirsiniz. Bu çevrimiçi bir 3v3 veya 8v8 deathmatch moduyla oynanır; böylece dünyanın her yerindeki diğer oyuncularla oynayabilirsiniz. Seçim için 60’dan fazla araç var. Hepsi modern savaş cephanelerinden alınan ağır tanklar, saldırı araçları, keşif araçlarıdır. Oyun indirmek için ücretsiz, bu yüzden hemen denemek isteyebilirsiniz.

Armored Warfare: Assault İndir

5. ChronoBlade

5. ChronoBlade

İnsanlar ChronoBlade‘in Android için çıkmasını bekliyordu ve işte oldu. Bu bir RPG dövüş oyunudur. Mücadale modunda ya da gerçek zamanlı oyuncu-versus-oyuncu modunda diğer oyunculara kötü davranabilirsiniz. Dört karakterden biriyle oynayın. Hepsi yaklaşık 30 yetenekte. Daha yüksek hasar için birlikte zincirleyebilir ve kullanabilirsiniz. Eğer dövüş oyunlarını seviyorsanız bu sizin için harika olacaktır.

ChronoBlade İndir