En İyi Sims 4 Modları

En İyi Sims 4 Modları

Sims 4 Modları

Sims 4 Modları

En iyi Sims 4 modlarını bulmak zor olabilir. Topluluk, her hafta içerik oluşturucular için uzun zamandır merkezi olan ModTheSims’te yeni modlar ile fantastik güncellemeler üretmeye devam ediyor. Orada, küçük çaplı ince ayarlardan büyük sistemlerin tamamlanmasını sağlamak için her şeyi bulabilirsiniz.

Hangisinin çalıştığını takip etmek zor olabilir, çünkü en iyi modlardan bazıları yıllardır kullanılmamıştır ve resmi oyun güncellemeleri onları bozabilir veya onları eskimiş kılan özellikler ekleyebilir.

Bunu akılda tutarak, Sims 4 için küçük, sanal yaşamı değiştiren en iyi güncel modlar koleksiyonunu derlemeye çalıştık. Ayrıca çakışacak iki tane olmadığından emin olmak için herhangi bir çakışma olup olmadığını kontrol edin. İşte en iyi Sims 4 modları listesi.

1. New personality traits (Yeni kişilik özellikleri)

1. New personality traits (Yeni kişilik özellikleri)

Sims 4, bir Sim’in davranış şeklini değiştiren uzun bir özellikler listesine sahiptir ve modifiye ediciler için nispeten kolay olduklarından, bu listeyi kolayca genişletebilirsiniz. Örneğin Gamer özelliği, Sims’in oyunlarını ve programlama becerilerini daha hızlı bir şekilde geliştirmesine izin verirken, Fonksiyonel Robotlar özellik grubu, yarı insan, yarım makine olan Sims oluşturmanıza olanak tanır.
Gamer Trait
Functional Robots Mod

Modey NatashaEllenx’ten Zodiac Traits, etrafındaki en geniş kapsamlı özellik modlarından biridir. Sims’in yıldız işaretine göre karakteristikler atayarak, davranış değiştiren “whims” i de ayrı ayrı ekleme şansı verir.
Zodiac Traits

Aynı anda birkaç yeni özellik denemek ister misiniz? Bu mod, bir Sim oluştur menüsü veya hileleri ile bir seferde üçten fazla özellik eklemenizi sağlar.
More CAS Traits

New personality traits

2. Build your own houseboat (Kendi tekne evini kur)

2. Build your own houseboat (Kendi tekne evini kur)

Arazi üzerinde yaşamaktan yorulduysanız, bu mod, suya girmenizi ve oyunun dekoratif bot modellerini tam ev teknelerine dönüştürmenizi sağlar. Oldukça güzel görünüyorlar ve sınırlı alan, hangi mobilyalarla onları paketlemeye çalıştığınız konusunda yaratıcı olmanız gerektiği anlamına geliyor. Minimalist bir tasarımcı için iyi bir seçim.

Build your own houseboat

3. True Happiness (Gerçek Mutluluk)

3. True Happiness (Gerçek Mutluluk)

RoBurky’den bu modun arkasındaki fikir, Sims’in mutluluğunu “uçucu, anlamlı ve kişisel” hale getirmektir. Normal oyunda, “mutlu” varsayılan durumdur, ancak bu modla Sims’iniz çoğu zaman “iyi” olacak. Yeni bir partnerle tanışmak, iyi bir antrenman yaparak ya da lezzetli bir yemek yediklerinde kendilerine özel bir şey geldiğinde gerçekten mutlu olurlar. Bu etkinlikler, kısa bir süre için ruh hallerini önemli ölçüde artıracak ve bu da biraz daha gerçekçi gibi gözüküyor.

Endişelenmeyin, “iyi” değişiklik varsayılan olarak huysuz olacakları anlamına gelmez; yine de olumlu bir durumdur.

True Happiness

4. Old French Village (Eski Fransız Köyü)

4. Old French Village (Eski Fransız Köyü)

Bu büyüleyici eski moda kır evleri ile Alsace’u Sims 4’e getirin. Değişen görkemli (tepenin en üstündeki konak özellikle geniş) arasından seçim yapabileceğiniz on ev vardır. Ayrıca Sims’iniz açıktığı zaman bir pub ve kafe de vardır.

Her nasılsa modder catdenny, köyü sadece oyundan varsayılan varlıkları kullanarak yaptı, bu da etkileyici sayılır. Bu, stilde biraz farklılıklar olduğu anlamına geliyor, ancak Avrupa mimarisi takıntınız olmadığı sürece, muhtemelen sizi rahatsız etmeyecektir. Yaşamak için güzel bir yer gibi görünüyor.

Old French Village

5. Get to college (Üniversiteye gidin)

5. Get to college (Üniversiteye gidin)

Sims 2 ve Sims 3 oynamanın meraklı bir şekilde hissedeceği bir boşluğu doldurduğu için Üniversite modunu alın. Mod, uzun yıllardan beri güncellenmemiştir, ancak neyse ki başka bir modder ortaya çıktı ve onu düzenledi.

Belki bir gün The Sims 4 için resmi bir üniversite açılır, ancak şimdilik bu mod üç ana daldan birini seçmenize, ilgili aktiviteleri gerçekleştirmenize ve konferanslara katılmanıza ve iyi bir not almaya çalışmanıza izin verecektir.

Get to college

6. Less ‘Musical Chairs’ (Müzikal Sandalyeler)

6. Less 'Musical Chairs' (Müzikal Sandalyeler)

Bu sıkıcı geliyor, ama Sims’in oturma alışkanlıkları, bir çok incelemede bahsedildiği gibi garipti. Özellikle sinir bozucu bir şekilde konuşma ortasında Sims’in konuşma etrafında hareket edebilir. Birkaç Sims söz konusu olduğunda normal konuşma, Müzikal Sandalyeler ayrıntılı bir oyununa benzeyebilir. Shimrod101, bunu düzeltip, Sims’in kalmaya devam etmesini çok daha olası hale getiren bir mod geliştirdi.

Less ‘Musical Chairs’

7. Turbo Careers (Turbo Kariyerler)

7. Turbo Careers (Turbo Kariyerler)

Zerbu’dan bir başka, Turbo Careers mod. Tüm yetişkin (ve iki genç) kariyerin Get to Work genişlemesinden aktif kariyer gibi çalışmasını sağlıyor. Kombine bir işleve sahip olanlar da dahil olmak üzere Galeri’den çalışma alanlarını indirebilir veya Sims’in işlerini yapması için doğru nesnelere sahip olduklarından emin olabilir. Kariyer ilerlemesi için gerekli faaliyetler doğal olarak kariyerle (programlama, yemek pişirme, egzersiz) ilgilidir ve bazen Sims saha çalışması gerçekleştirir. Bir sporcunun spor salonuna gitmesi ve kaslarını göstermesi gerekebilir. İş yerinde çalışan bir Sim, perakende satış merkezlerine kariyer tavsiyesinde bulunmak zorunda kalabilir.

Turbo Careers

8. MC Command Center (MC Komuta Merkezi)

8. MC Command Center (MC Komuta Merkezi)

MCCC, Sims’in yaşamlarının neredeyse her yönünü değiştirmenize izin veren bir mega moddur. MC, belirli kıyafet öğelerini kara listeye almanızı sağlar; böylece, kontrol etmediğiniz Sims’lerde bile onları görmeniz gerekmez. Farklı yaştaki Sims için istihdam oranlarını ayarlayabilir, hamile olup olmadığını öğrenmek, hatta hamileliği sonlandırmak için Sims’i tarayabilirsiniz. Ayrıca, kontrol edilmeyen Sims’in siz olmadan tam yaşamlarını sürdürebilmesi, evlenmesi ve kendi iradesi olan bebeklere sahip olmasını sağlayan çok sayıda otomatik ayar vardır. Ayrıca oyun-içi zaman ayarlarını yapmak için modu kullanabilirsin, böylece Sims’in yarım gün duş alması ve kahvaltı yapması gerekmez.

MC Command Center

9. Heights (Yükseklikler)

9. Heights (Yükseklikler)

The Sims 4’teki yeni Create-a-Sim aracıyla Sims’i farklı genişliklerde üretebilirsiniz, ancak ne kadar uzun olduklarını değiştiremezsiniz. GODJUL1’in bu yükseklik kaydırıcısı, Sims’inizin yüksekliğini ayarlamanıza izin verir, böylece dünya daha doğal olarak farklı görünür.

Heights

10. Replacement paintings (Değiştirilen resimler)

10. Replacement paintings (Değiştirilen resimler)

Sanatçı Sim’in bir hafta boyunca günde beş resim çıkarmasıyla aynı görüntüleri tekrar tekrar görmeye başlarsınız. Bu mod, DaisyTighfield’dan, popüler filmlerden ve video oyunlarından çok sayıda fanartın yer aldığı, soyut ve klasik gibi kategorilerdeki varsayılan resimlerin web’deki görüntülerle değiştirilmesini sağlıyor.

Replacement paintings

11. Gender Preference mod (Cinsiyet Tercihi modu)

11. Gender Preference mod (Cinsiyet Tercihi modu)

Gerçek dünyada imkansız olan şey The Sims’de mümkündür: Sims’in belirli cinsiyetten romantik partnerler için tercihlerini değiştirebilirsiniz. Sayıları; bir cinsiyetin diğerini hariç tutmasını, birini tercih etmesini, diğerini beğenmesini veya her ikisini de eşit olarak tercih etmesini ayarlamak için ayarlayabilirsiniz.

Gender Preference mod

12. Risky WooHoo (Riskli WooHoo)

12. Risky WooHoo (Riskli WooHoo)

The Sims’i gerçek hayata yakınlaştıran bir diğer mod da, PolarBearSims’ten bir tanesidir ve bu, açıkça Try for Baby’den ziyade, WooHoo’nun hamile kalacağı bir şans sunar. Mod çeşitli farklı yüzde riskleri ile birlikte gelir ve Sims’inizin nereden geldiğine bağlı olarak şansı ayarlar. Aynı zamanda bazı Sims için komplikasyonlar ve olası kısırlık hamilelik yönlerini yeniden inceler.

Ayrıca, MCCC’ye hamile kalma şansını manuel olarak ayarlayabileceğiniz de unutulmamalıdır. Risky WooHoo bu mod ile uyumludur.

Risky WooHoo