En Yeni Wolfenstein 2: The New Colossus DLC Çıktı

En Yeni Wolfenstein 2: The New Colossus DLC Çıktı

Wolfenstein 2: The New Colossus – The Diaries of Agent Silent Death

Wolfenstein 2: The New Colossus - The Diaries of Agent Silent Death

DLC’nin adı; The Diaries of Agent Silent Death. Wolfenstein 2: The New Colossus için ikinci DLC bölümü bugün erken saatlerde “The Diaries of Agent Silent Death” formunda yayınladı. Adından da anlaşılacağı gibi, kahramanın Ajan Silent Death (gerçek adı, nispeten iyi huylu Jessica Valiant) maceralarını izler.

Odukça kısa olmasına rağmen, Freedom Chronicles serisindeki ilk bölüm gibi, bu kendi başına bir mücadeledir. Alışılmışın dışında, Machine Games ve Bethesda henüz bunun için bir fragman yayınlamadı, bu nedenle bize sadece Steam ekran görüntülerine bakarak bir şeyler anlamaya çalışıyoruz. DLC’nin açıklaması ise şu şekilde;

“Eski OSS ajanı ve suikâstçisi, Jessica Valiant, AKA Ajan Silent Death olarak oynayın! Tekin olmayan bir komplo izini süren Valiant, Tonseltown film stüdyosu Nazi propaganda makinesi olan Paragon Pictures’ın ofislerinde buluyor.  The Diaries of Agent Silent Death’deki avınızın peşinde koşarken, gölgelerden ateş edin ve bıçaklayın!”

Paket 9,95 $ veya 24,95 $ sezonluk geçişte geliyor. İlk DLC paketi olan Aralık ayı ortalarında çıkan The Adventures of Gunslinger Joe‘i izliyor.

Kaynak: 1