Far Cry 5’i Ücretsiz Alın

Far Cry 5’i Ücretsiz Alın

Far Cry 5 Ücretsiz

Far Cry 5 Ücretsiz

AMD, yeni bir GPU satın aldığınızda PC’de açık aksiyon oyunu ücretsiz olarak alabileceğiniz Far Cry 5 çevresinde yeni bir tanıtım yapacağını duyurdu. Bugünden başlayarak, AMD’nin Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56 veya Radeon RX 580 ekran kartlarıyla önceden seçilmiş bazı sistemlerinden birini alan herkes yaklaşmakta olan oyunun ücretsiz bir kopyasını alacak.

Desteklenen sistemlerden birini aldıktan sonra, Uplay‘da yararlanabileceğiniz Far Cry 5 kodunu alacaksınız. Bu kodu kullanmak için www.amdrewards.com adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Buradaki [PDF] tüm şart ve koşulları, promosyonun 20 Mayıs’ta sona ereceğini veya AMD’nin kodların tahsisinin ne zaman biteceğini ortaya koymaktadır. Promosyon dünyadaki pazarlarda perakendecilerden ve çevrimiçi mağazalardan temin edilebilir.

AMD ayrıca haber bülteninde Far Cry 5‘in “hızlı paketlenmiş matematik”, “gölgelendirici entegrasyon” ve FreeSync 2 de dahil olmak üzere Radeon RX Vega kartlarına özgü bir dizi özellikten yararlandığını belirtti.

Far Cry 5; 27 Mart’ta Xbox One, PlayStation 4 ve PC’de piyasaya sunulacak. Son zamanlarda Ubisoft, oyunun Sezon Geçişinde neler olduğunu açıkladı ve oyuncuları Vietnam ve Mars gibi yerlere götürecek.

Far Cry 5’in ne zaman çıkacağı ile ilgili daha detaylı bilgi için “Far Cry 5 Ne Zaman Çıkacak?” konumuzu; ayrıca sistem gereksinimlerini öğrenmek için de “Far Cry 5 Sistem Gereksinimleri” konumuzu inceleyebilirsiniz.

Kaynak: 1, 2