Far Cry 5’in DLC Fragmanı Daha Çok Datay Sunuyor

Far Cry 5’in DLC Fragmanı Daha Çok Datay Sunuyor

Far Cry 5 DLC

Far Cry 5 DLC

Far Cry 5, PS4, Xbox One ve PC’de birkaç hafta içinde piyasaya sürülecek. Ama, tam oyun başlamadan önce, Ubisoft gelecekteki DLC paketleri ile ilgili bir fragman yayınladı ve oldukça müthiş görünüyorlar.

Fragmanda Ubisoft, Far Cry 5’in genişletmelerine bir öncü olarak Far Cry 3: Blood Dragon, Far Cry 3’teki retrofuturistik genişlemeyi özellikle sunuyor. Ve en azından yeni DLC’lere kısaca bir bakıldığında, hepsi de Blood Dragon gibi over-the-top görünüyor.

Far Cry 5 DLC Paketleri

İlk DLC’ye Hours of Darkness deniyor ve oyuncuları Vietnam Savaşı’na götürecek. Viet Cong askerlerine karşı savaşmak, helikopterlerde uçmak ve diğer Amerikan savaşçılarıyla tanışmak zorunda kalacaksınız. Hepsi Rambo ve Tropic Thunder’ı çağrıştırıyor.

Lost On Mars (Mars’ta Kayıp) adlı bir sonraki genişleme, Dünya’yı yok etmeye kararlı Marslı uzaylılara karşı savaştığınız görevler. Fragmanda; kısa mesafeden, enerji silahlarına ve diğer fütüristik ekipmanlara erişebileceksiniz.

Son olarak, üçüncü DLC, oyuncuların farklı senaryolarda ölümsüzlerin dalgalarına karşı savaşacakları Dead Living Zombies olacak. Bu bir kooperatif moddur, bu yüzden ordulara karşı savaşmak için takım kurmanız gerekir.

Tüm bu DLC paketleri, Far Cry 5’in sezon geçişine dahil edildi ve 30 dolar karşılığında kapabilirsiniz. Genişlemelere ek olarak, Far Cry 3: Classic Edition’ın bir kopyasını da alacaksınız. Buna ek olarak, tüm oyuncular oyunun piyasaya çıkması sonrasında Arcade ve Canlı Etkinlikler adı verilen Far Cry 5’in seviye editörüne erişebilecekler.

Far Cry 5, 27 Mart’ta çıkıyor ve absürt eylemi dinsel aşırılıkla ilgili ciddi temalarla dengelemeyi hedefliyor. Genişlemelerin ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında ise henüz bir bilgi yok.

Kaynak: 1