FIFA 19 Demo Çıktı

FIFA 19 Demo Çıktı

FIFA 19 Demo

FIFA 19 Demo

EA Sports, E3 2018 konferansında Haziran ayında FIFA 19‘u yayınlayacağını açıklamıştı. Bundan önce, geliştirici, oyunun bir demo versiyonunun PlayStation Store, Microsoft Store ve EA’s Origin gibi birden fazla mağazadan indirilebileceğini duyurdu. Demo, yeniden tasarlanan Kick-Off modunun bir parçası olarak daha önce PES‘e özel bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçı içeriyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi modu, dünyanın en büyük 10 kulübünü sunuyor ve aşağıdaki takımlardan biriyle grup aşaması maçı oynayabileceksiniz:

 – Manchester City
 – Manchester United
 – PSG
 – Bayern Munich
 – Borussia Dortmund
 – Spurs
 – Juventus
 – Real Madrid
 – Atletico Madrid
 – Roma

Belirtildiği gibi, yeni maç türleri, stat izleme ve daha fazla yolla diğer oyuncularla FIFA oynamanıza izin veren yenilenmiş Kick-Off modu var.

Demo ayrıca, oyunun resmi versiyonu 28 Eylül’de çıkmadan önce The Journey: Champions‘un bazı bölümlerini oynamanıza izin verir. The Journey: Champions, Alex Hunter, Kim Hunter ve Danny Williams’ın her biri benzersiz bir hikayeye sahip ana oynanabilir karakterleri olarak öne çıkıyor.

Son olarak demo, herhangi bir maçta sahayı kontrol etmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış yeni oynanış geliştirmeleri içerir. Örneğin, yeni Aktif Dokunma Sistemini kullanarak topu nasıl aldığınızı ve vurduğunuzu değiştirebilirsiniz. Diğer eklemeler arasında, birden fazla taktik yöntemin ayarlanması için yenilenmiş Dinamik Taktikler sistemi ve gol için Zamanlamalı Bitirişler sistemi bulunmaktadır. Bu özelliklere buradan ve buradan bakarak daha detaylı inceleyebilirsiniz.

FIFA 19 demosunu şimdi Xbox One, PlayStation 4 ve PC’nizden indirebilirsiniz. Oyun 7.4GB’da geliyor, bu yüzden cihazınızda yeterli depolama alanı olduğundan emin olun. FIFA 19 demoyu aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz. Nasıl indireceğiniz ile ilgili FIFA 19 Demo Nasıl İndirilir konumuzda daha detaylı bilgilendirme bulabilirsiniz.

FIFA 19 Demo İndir (PC)
FIFA 19 Demo İndir (PS4)
FIFA 19 Demo İndir (Xbox One)