FIFA 19 Yeni Özellikler

FIFA 19 Yeni Özellikler

FIFA 19 Değişiklikler

FIFA 19 Değişiklikler

FIFA 19‘un çıkış tarihi hızla yaklaşıyor ve yayıncı EA nihayet oyunun yeni özelliklerinden daha fazlasını duyurdu. Muhtemelen en ilginç değişiklik, standart bir gösteri modu olan Kick Off’un bir revizyonudur. Ayrıca FUT 19 veya Ultimate Team, Online Seasons’ı Division Rivals adlı yeni bir alt modla değiştirdi.

FIFA 19’un Kick Off modu, modun herhangi bir geçirgen versiyonundan daha fazla seçenek sunuyor. Değişimden hoşlanmıyorsanız, artık Classic Match olarak adlandırılan oyunu oynatabilir veya istediğiniz sayıda yeni seçenek kullanabilirsiniz. Özel olarak Şampiyonlar Ligi temalı maçınızı seçmeyi tercih edebilirsiniz, bu da resmi logolarla yeniden isimlendirecek ve yorumcular Martin Tyler ve Alan Smith’i Derek Rae ve Lee Dixon ile değiştirecek. Alternatif olarak, aynısını Avrupa Ligi için de yapabilirsiniz.

Her iki tarafın da evinde oynanmak üzere iki ayaklı bir maç yapmaya da karar verebilirsiniz. Benzer şekilde, bir arkadaşınıza veya yapay zekaya karşı üç veya beş maçlık bir dizi yaptığınız Best Of serisini oluşturabilirsiniz.

Bununla birlikte, revize edilmiş Kick Off‘un en ilginç yönü, House Rules (Ev Sahibi Kuralları)’nı belirleme yeteneğidir. Bu, FIFA oyuncularının yıllar boyunca arkadaşlarına karşı oynadıkları bir şeydir. Ancak şimdi EA, özel kuralları sizin maçınıza girmenize izin verecektir.

Ultimate Team, tamamen elden geçirilmedi, ancak yine de birkaç yeni özellik sunuyor. Artık Online Seasons yok; Offline Seasons hala mevcut olacak ancak çevrimiçi eşdeğeri Division Rivals ile değiştirilecek. Bunlar, dinamik olarak güncellenen hedeflerle hepsi size benzer bir beceri seviyesine göre haftalık yarışmalardır. EA, FIFA’nın çevrimiçi modlarında gerekli olan yoğunluk miktarını azaltmak istediğini, bu nedenle haftasonu Şampiyona yarışmalarına erişmek için bu yıl Champion Point alabileceğinizi söyledi. FUT ayrıca, önceki Şampiyon maçlarını izleyebileceğiniz ve oyuncuların bu oyunlarda nasıl oynadıklarını analiz edebileceğiniz bir Şampiyon Kanalını da ekliyor. FIFA 19 için Onaylanmış İkonlar; Rivaldo, Johan Cruyff, Frank Lampard, Steven Gerrard, Eusebio, Clarence Seedorf, Claude Makelele ve Raul’dur.

FUT ve Fick Off dışında, FIFA 19’un Alex Hunter’in The Journey‘deki hikayesini tamamlayacağını biliyoruz. Kariyer Modu ve Pro Kulüpleri için iyileştirmeler bekleyebiliriz. FIFA 19, 28 Eylül’de PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PS3 ve Xbox 360 için dünya çapında piyasaya sürülüyor. En yakın rakibi olan PES 2019’dan bir ay sonra. Çıktığı zaman oyunu indirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. FIFA 19’un oynanışına gelen yeni özelliklerin bazılarını incelemek isterseniz, “FIFA 19 için Yeni Özellikler” konumuza göz atabilirsiniz.