Final Fantasy 15 PC için Artık Hazır

Final Fantasy 15 PC için Artık Hazır

Final Fantasy 15 PC

Final Fantasy 15 PC

Final Fantasy XV, 6 Mart’ta PC’de piyasaya çıkacak. Hemen oynamak isterseniz iyi haber. Oyun piyasaya sunulmadan önceden yüklenebilmesi için şu anda mevcut. Square Enix bugün Twitter’da bunu açıkladı ve hayranlarının oyunu önceden yükleyebildiğini bildirdi. Oyunun boyutu ise 100 GB ile 155 GB arasında.

Final Fantasy XV: Windows Edition, önümüzdeki hafta Steam ve Origin gibi dijital platformlarda sunulacak. Lansmandan önce, oyunun ücretsiz PC demosunu oynayabilirsiniz.

Final Fantasy 15‘nin PC sürümü, taban oyununu ve parti üyelerinin her birinin etrafında temalı olanlar ve (Comrades) Yoldaşların çok oyunculu modunu ekleyenler de dahil olmak üzere çeşitli DLC genişlemelerini içerir. Buna ek olarak oyunu 1 Mayıs’a kadar satın alırsanız, Half-Life / Final Fantasy XV ve The Sims 4 crossover içeriğine sahipsiniz demektir.

Final Fantasy XV PC‘ye gelmeden önce bilgisayarınızın minimum ve önerilen özelliklerini kontrol ederek çalıştırabildiğini öğrenebilirsiniz. Final Fantasy 15 sistem gereksinimlerini öğrenmek için “Final Fantasy XV Sistem Gereksinimleri” konumuzu inceleyebilirsiniz.

Ayrıca 6 Mart’ta PlayStation 4 ve Xbox One için Final Fantasy XV Royal Edition çıkacak. Bu pakette temel oyun ve önceden yayınlanan tüm DLC bulunmaktadır.

Kaynak: 1