‘Football Manager’ Çok Yakında Nintendo Switch’e Geliyor

‘Football Manager’ Çok Yakında Nintendo Switch’e Geliyor

Football Manager Nintendo Switch Sürümü

Football Manager Nintendo Switch Sürümü

Profesyonel bir futbol takımını yöneten simülatör olan Football Manager, Nintendo Switch’e gidiyor. Engadget, Sports Interactive’in yayıncısı ve ana şirketi Sega‘daki konuyu bilen bir kişi aracılığıyla haberleri doğruladı.

Football Manger’ın hangi versiyonunun Switch‘e geleceğini doğrulamıyor ve tam olarak ne zaman çıkacağını da. Ama “çok yakında” olacağı söylendi. İnternette dolaşan yeni sürüm hakkında birkaç ipucu daha var.

Haberler Mart ayı sonlarında oyunun Güney Kore’de Switch’e verildiğini ve kısa bir süre sonra Jacobson’un tweet attığını belirtti:

Football Manager 2018 üç çeşit; Ana oyun, Touch ve Mobile. PC, Mac, Linux ve mobil platformlarda aynı olan oyunun Kore değerlendirmesi özellikle Football Manager Touch 2018 için geçerlidir. Bu, taktikleri ve oyuncu transferlerini vurgularken, çekirdek oyunda yer alan maç öncesi hype ve medya yönetimini atlayarak biraz yoğunlaştırılmış bir baskıdır.

Switch’in hangi versiyonda olduğuna dair resmi bir söz yok, ancak Football Manager kesinlikle Nintendo‘nun en son konsoluna benzer şekilde veya değil, bir şekilde geliyor.

Kaynak: 1