For Honor İçin Xbox One X Güncellemesi Geliyor – 4K

For Honor

For Honor

   Geçtiğimiz ay Xbox One X piyasaya sunulduğundan beri birçok yayıncı, konsolun ek güç kaynağından yararlanmak için oyunlarda güncelleme yayınladı. Ubisoft, 5 Aralık’ta savaş oyunu için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. For Honor , Xbox One X’in güncellenmiş oyun listesinin en sonuncusu olacak.

    Diğer Xbox One X güncellenmiş oyunlarında olduğu gibi, bu yeni güncellemedeki gelişmeler de tamamen görsel nitelikte. En dikkat çeken nokta, oyunda, diğer pek çok oyunda olduğu gibi 4K çözünürlükleri desteklemek için dinamik ölçeklendirme kullanılacak olması. Ubisoft, “TV çözünürlüğüne çıkan donanım ölçeğiyle birlikte gerçek zamanlı değişken çözünürlük (4K – 2160p’e kadar) kullanıyor” diyor. Sonuç olarak, oyun 4K olmayan setlerde bile daha keskin görünecektir 

   Yüksek çözünürlüğün yanı sıra,güncelleme de gölge tanımını geliştirecek ve uzak nesneleri daha fazla ayrıntı seviyesinde görüntülenecek; su yüzeyleri dinamik yansımalara sahip olacak. Ubisoft bu gelişmeleri gösteren bir trailer yayınladı.

 Yeni güncellemenin yamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

 For Honor Xbox One X v1.16

 4K Görüntü

  Xbox One X grafikleri 4 K’de görüntülenir. Bu size 4K TV’de çok daha keskin bir görüntü getirir. TV çözünürlüğüne çıkan donanım ölçeğiyle birleştirilmiş gerçek zamanlı değişken çözünürlük (4K-2160p’e kadar) kullanıyoruz. Ölçeklendirme ile daha düşük çözünürlüklü HDTV’ler daha iyi genel bir tanım görecekler.

 Geliştirilmiş Gölge Çözünürlüğü

  Xbox One X’teki gölgeler daha iyi bir tanıma sahip olacak.

  Geliştirilmiş Ayrıntı Mesafeleri Seviyesi

  Uzaktan çevre nesneleri daha yüksek bir tanımla işlenecek.

 Geliştirilmiş Su Yansımaları

  Birçok su yüzeyi artık dinamik yansımalar gösterecek.

 Kaynak: 1