Fortnite Android Beta Artık Daha Fazla Telefon için Kullanılabilir – Fortnite Android Desteklenen Cihazlar

Fortnite Android Beta Artık Daha Fazla Telefon için Kullanılabilir – Fortnite Android Desteklenen Cihazlar

Fortnite Android Beta Artık Daha Fazla Telefon için Kullanılabilir

Fortnite Android Beta Artık Daha Fazla Telefon için Kullanılabilir

Epic’in popüler battle royale oyunu Fortnite, geçen hafta sadece bazı kullanıcılar için Android cihazlarda çok beklenen çıkışını yaptı. Samsung ile yapılan bir anlaşma sayesinde, başlangıçta sadece belirli Samsung telefonlarında mevcuttu. Bu ayrıcalık dönemi sona erdi ve Epic diğer kullanıcıları platformdaki tam sürümünün öncesinde Fortnite Android sürümünü denemeye davet etmeye başladı.

Daha fazla cihaz için kullanıma sunulmasına rağmen, Fortnite Android sürümü hala indirilememektedir; bunun yerine, Android telefonunuzda battle royale oyununu oynamayı umuyorsanız, ilk önce Fortnite Android web sitesinde bir davet için kaydolmanız gerekir. Bunlar, giderek daha fazla oyuncuya e-posta ile gönderilmekte olup, kısa bir süre önce kaydolduysanız hemen bir davetiye alamayabilirsiniz.

Fortnite‘ın mobil sürümünü oynamak için bir Samsung telefona ihtiyacınız olmayacak olsa da, daha yeni bir Android cihazına ihtiyacınız olacak. Epic, oyunun sadece birkaç tanesi arasında Samsung Galaxy S7, Google Pixel 2 ve LG G6 gibi “high-end” telefonları destekleyeceğini söyledi. Desteklenen cihazların tam listesini aşağıda ve Epic’in web sitesinde bulabilirsiniz.

Diğer çoğu Android oyunlarının aksine, Fortnite Google Play mağazasından satışa sunulmuyor. Daha doğrusu, Epic doğrudan kendi web sitesi aracılığıyla oyunculara dağıtacaktır. Geliştirici, bu kararın, genellikle Google Play üzerinden yapılan alışverişlere uygulanacak % 30 “mağaza vergisi” den dolayı olduğunu söyledi.

Epic, Fortnite’ın Android’de resmen ne zaman başlatılacağını henüz açıklamamıştır. Bu yüzden, telefonunuzda battle royale oyununu oynamak istiyorsanız, en iyi seçeneğiniz bir davetiye için kaydolmak olacaktır. Konsollar ve PC’ye ek olarak, Fortnite geçtiğimiz baharda iOS cihazlarında lanse edildi ve bu platformda 100 milyondan fazla indirme yapıldığı bildirildi.

Fortnite Android Desteklenen Cihazlar

 – Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL
 – Asus: ROG Phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V
 – Essential: PH-1
 – Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10
 – LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30+
 – Nokia: 8
 – OnePlus: 5 / 5T, 6
 – Razer: Phone
 – Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6 / 6 Plus, Mi 8 / 8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2
 – ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11