Fortnite Battle Royale Güncellemesi

Fortnite Battle Royale Güncellemesi

Fortnite Battle Royale Güncelleme

Fortnite Battle Royale Güncelleme

Fortnite: Battle Royale için 2018’in ilk güncellemesi şimdi PC, Xbox One ve PlayStation 4’te ortaya çıkıyor. Güncellemenin büyük yeni eklenmesi susturulmuş tabancadır. Susturulmuş tabanca hazine sandığında, arz damlalarında veya düzenli yağmalarda bulunabilir. Epic veya Legendary nadirlik düzeyinde bulabilirsiniz.

Bugünün Fortnite: Battle Royale güncellemesi de Sneaky Silencers adlı yeni bir “sınırlı zaman modu” na hazırlanıyor. Bu modda, bastırılmış SMG’yi ve bastırılmış tabancaları kullanabilirsiniz, bu nedenle ileride düşünmek ve gizli saldırılarınıza göre planlamak zorunda kalacaksınız. Ayrıca, tuzaklar devre dışı bırakılıyor ve kendinizi gizlemek için kullanabileceğiniz Bush öğesi, damla oranını “büyük ölçüde arttı” olarak görüyor. Görünüşe göre bu yeni mod tamamen saf gizlilik.

The Sneaky Silencers modu 5 Ocak – 8 Ocak arasında kullanıma sunulacak, bu yüzden kontrol etmek için az bir zaman dilimi var. Bu mod, önceki sınırlı zaman modu olan High Explosives‘in yerini alacak.

Battle Royale, Fortnite‘ın ücretsiz, PUBG tarzı hayatta kalma modudur. PlayStation 4, Xbox One ve PC için kullanılabilir.

Kaynak: 1