Fortnite: Battle Royale Heavy Sniper Ekliyor

Fortnite: Battle Royale Heavy Sniper Ekliyor

Fortnite: Battle Royale Heavy Sniper

Fortnite: Battle Royale Heavy Sniper

Fortnite için yeni bir içerik güncellemesi yolda. Güncellemenin, 14 Ağustos Salı günü PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil platformlar için kullanıma sunulması planlanıyor ve oyunun sürekli genişleyen cephanesine yeni bir silah daha ekleyecek gibi görünüyor.

Fortnite‘ın oyun içi New Updates duyurusuna göre, Heavy Sniper adı verilen yeni bir keskin nişancı tüfeği yakında gelecek. Silahla ilgili ayrıntılar şu anda çok az. Ancak beraberindeki açıklama, “yapılara yüksek hasar verebilme yeteneğine sahip” bir Epic ve Legendary silah olduğunu ortaya koymaktadır.

Duyuru ayrıca, oyuncuların geçen haftaki 5.20 güncellemesinin yanı sıra Fortnite’ın son zaman sınırlı modu olan Steady Storm’da yer almak için son şansları olduğunu da gösteriyor. Steady Storm, tüm maç boyunca adada sürekli olarak kapalı olan ve güvenli bölgeleri olmayan bir fırtınaya sahiptir. Bu nedenle oyuncular hareket halinde ve hayatta kalmak için haritadaki fırtınayı takip etmek zorunda kalacaklardır.

Söz konusu 5.20 güncellemesi, aynı zamanda, Battle Royale‘ye yeni bir silah da ekledi: “İki atışının her biri ile yumruk attıran” güçlü bir yakın mesafe silahı olan Double Barrel Shotgun. Bu arada Fortnite’ın Save the World modu da yeni bir kahraman aldı: Ragnarok, Dark Viking.

Diğer Fortnite haberlerinde, Epic, Fortnite: Battle Royale‘in Android sürümü için daha fazla davetiye göndermeye başladı. Oyun geçen hafta platformda giriş yaptı, ancak başlangıçta sadece belirli Samsung cihazlarında şirketle yapılan bir anlaşmanın bir parçası olarak mevcuttu. Fortnite Android web sitesinde bir davetiye için kayıt olabilirsiniz. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.