Fortnite: Battle Royale Sonunda Jetpack Ekliyor

Fortnite: Battle Royale Sonunda Jetpack Ekliyor

Fortnite Jetpack

Fortnite Jetpack

Epic, Fortnite için yeni bir içerik grubu hazırlıyor. Geçtiğimiz haftaki yama sonrasında, 4.2 içerik güncellemesi 22 Mayıs’ta PS4, Xbox One, PC ve iOS cihazlarına ulaşıyor ve uzun süreden sonra jetpack’leri Battle Royale moduna sokuyor.

Önceki içerik drop’lar gibi, herhangi bir sunucu kesintisi ile önceliği olmayacaktır. Epic, güncellemenin neleri içereceğini ayrıntılı olarak açıklamamıştır, ancak jetpack’ler nihayet oyunda olacak. Geliştirici Twitter’da, “v4.2 İçerik Güncellemesinde Jetpacks ile sıkıştırın ve patlatın.” yazdı.

İlk olarak, jetpack’lerin, oyunun Yeni Güncellemeler bölümünde “yakında gelecek” olarak listelendikleri Şubat ayında, Battle Royale’e eklendiğini duyduk. Epic o zamanlar, hakkında başka bir ayrıntı açıklamamıştı; buna eşlik eden tanım da “dövüşleri yeni doruklara taşıyın” şeklindeydi.

Ancak piyasaya sürülmeden önce, Epic jetpack‘lerle bir “son dakika tasarım sorunu” keşfetti ve sonuç olarak geliştiriciler süresiz olarak erteledi. O zamandan bu yana, Battle Royale’a bir dizi yeni ürün tanıtıldı, ancak Epic şimdiye kadar jetpack’lerin ne zaman geleceği konusunda herhangi bir güncelleme yapmamıştı.

Yeni Güncellemeler (New Updates) Bölümü

Yeni Güncellemeler (New Updates) Bölümü

Nihayet ilk kez çıkmaları biraz zaman almış olsa da, Fortnite’da çok uzun süre kalmayacak gibi görünüyor. Yeni Güncellemeler bölümünde Epic, jetpack’lerin sadece oyunda sınırlı bir süre için kullanılabileceğini doğruladı. Stüdyo, jetpack’lerin neden bu kadar kısa bir süre için ya da oyunda tam olarak ne kadar süreyle görüneceklerini açıklamadı.

İçerik güncellemesi 4.2, Fortnite’ın en son sınırlı süreli modu olan Solo Showdown‘un sona ermesinden kısa bir süre sonra geliyor. Oyundaki diğer özel etkinliklerden farklı olarak Solo Showdown, oyuncuların skorlarına dayanarak sıralamasında bir puan kazanmaya çalıştığı bir yarıştı ve en iyi 100 oyuncu V-Bucks ile ödüllendirildi. Puanlar Fortnite’ın resmi blogu bulunabilir.

İsterseniz, Fortnite’ı buradan indirebilirsiniz.