Fortnite Funko Pop Figürleri Ekliyor

Fortnite Funko Pop Figürleri Ekliyor

Fortnite Funko Pop Figürleri

Fortnite Funko Pop Figürleri

Fortnite her yerdedir. Masaüstünüzde. Konsollarınızda. Telefonunuzda. Hal böyle olunca Epic’in en popüler battle royale’i için bir dizi büyük kafalı küçük Funko Pop heykelciğini çıkarması an meselesiydi. Ve şimdi bu gerçekleşen bir şey. Geliştirici ve Funko, Inc. arasında bir anlaşmaya varıyor.

On farklı ürün hattının vaadiyle, Fortnite ismini ve benzerliğini Funko Pop! figürlerine verecek; Five Star figürleri, Pint Size Heroes, Vynl, anahtarlıklar, POP!, giyim “ve daha fazlası”. Basın bültenine göre, Fortnite’ın Funko ürünleri, “Holiday 2018” den itibaren dünya çapında “geniş çapta perakendecilerden” satın alınabilecektir.

Funko’nun CEO’su Brian Mariotti, “Açılıştaki Fortnite ürün koleksiyonunu oluşturmak ve bu karakterleri ilk defa hayata geçirmek için Epic Games ile işbirliği yapmaktan ve ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu koleksiyon, Fortnite’ın inanılmaz popülerliği ve kültürel öneminin gerçek bir kutlaması olacak ve Funko Fortnite koleksiyonumuzun oyunun hayranlarıyla güçlü bir şekilde yankılanacağına inanıyoruz.” dedi.

Epic Games başkan yardımcısı Mark Rein, Funko’nun figürlerinin büyük bir hayranı olduğunu ve bu özel aşamayı şahsen görmek için sabırsızlandığını ekliyor.