Fortnite Güdümlü Füze Kaldırıldı

Fortnite Güdümlü Füze Kaldırıldı

Fortnite’ın Güdümlü Füzesi Kaldırıldı

Fortnite'ın Güdümlü Füzesi Kaldırıldı

Fortnite‘ın Güdümlü Füzesi tanıtımından bu yana, bazı hayranlar tarafından silahın ne denli güçlü olduğu konusunda anlaşmazlık oluşturan bir öğe olduğunnu kanıtladı. Geliştirici Epic Games, en azından şimdilik Güdümlü Füzeyi çıkardı.

Epik, Reddit’teki bir yazıyla, “Güdümlü Füze etrafında, özellikle de silahın adalet ve mukavemeti konusundaki endişeleri hakkında çok fazla geri bildirim aldık. Endişelerinizi paylaşıyoruz, dolayısıyla geleceğe yönelik bir sonraki adımları belirlerken Güdümlü Füzeyi Kasanın içine koyduk.” dedi.

Bu, oyuncuların Battle Royale‘deki güdümlü füzeye ilk defa erişemedikleri ilk zaman değil: Son zamanlarda yapılan bir güncellemede, Epic’in silahı geçici olarak kaldırmak zorunda kaldığı bir animasyon sorunu ortaya çıkmıştı. Epic, bu füzeyi nasıl ele alacağına karar verene kadar bu hareket sonsuza dek uzatıldı.

Aynı yazıda, Epic, Fortnite’ın yaklaşan 3.5.2 güncellemesi ile ilgili bazı ayrıntıları paylaştı. Geliştirici, oyuncuların zaman zaman göz atmaya çalışırken kendi yapılarını çekmelerine neden olan yeni geliştirilmiş bir hatayı düzelttiğini söylüyor. Buna ek olarak, silah değiştirme sürelerinde yapılan; insanların çok sayıda düşük hızlı ateşleme silahı arasında hızla değiştiği bir tekniği dengelemeye çalıştığı son değişiklikler de düzeltiliyor. Equipers ve Crossbows için v3.5.2’deki donatı zaman değişiklikleri geri alınır, çünkü bu öğeler hızlı geçişten çok fazla fayda sağlamaz. Epic en azından, Av Tüfeği, Revolver, El Bombası ve Roket Fırlatıcı için daha uzun donanıma sahip olmakla kalmayıp, gelecekteki bir güncellemede animasyonları geliştirmeye devam edeceğini söylüyor.

Diğer Fortnite haberlerinde, oyunun 8. hafta Meydan Okumaları artık yayında. Birden fazla Dance Floors’ta dans etmenin yanı sıra Üç Bot arasında arama yapabilecek bir görev var. Meydan Okumalar, Sezon 3 Battle Pass’e sahip olmanız koşuluyla PS4, Xbox One, PC ve mobil cihazlarda kullanılabilir. Meydan Okumaları tamamlamak, Battle Pass’ı daha hızlı bir şekilde yükseltebilmenize, Sezon 3 skinleri ve ödüller kazanmanıza olanak tanır.

Kaynak: 1