Fortnite Güncellemesi Playground LTM’yi Ekledi Ama Fortnite Sunucuları Çöktü

Fortnite Güncellemesi Playground LTM’yi Ekledi Ama Fortnite Sunucuları Çöktü

Fortnite Güncellemesi Playground

Fortnite Güncellemesi Playground

Epic Games, Fortnite: Battle Royale‘i haftada bir değişmeye devam ediyor ve şimdi oyun en yeni yama ile tekrar değişti. Güncelleme 4.5, Playground LTM (sınırlı zaman modu), Dual Pistols ve daha fazlası için özellekleri PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobile’e ekler.

Epic, Playground‘un “arkadaşların yaratıcılıklarının vahşi olmasına izin verebileceği düşük basınçlı ortam.” olduğunu söylüyor. Özel bir sunucu görevi görür ve diğer oyuncuların sizi öldürme riski olmadan Battle Royale dünyasında size meydan okuyan ve üç arkadaşa kadar alıştırma yapmanıza izin verir. Fırtına hala içeriye doğru ilerleyecek, ama dünyaya düştükten 55 dakika sonra değil. Standart bir Battle Royale maçından çok daha fazla ganimet ve cephane var.

Başka bir LTM, Final Fight: Teams of 12 de eklendi. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu, her iki taraftaki 12 oyuncuyu, Battle Royale’in Final Fight varyantında birbirine düşürmesine benziyor. Oyun alanını sıkıştırmayı bıraktıktan sonra geri sayım başlar ve zamanlayıcının sonunda en fazla oyuncuyla beraber kalan takım kazanır.

Güncelleme 4.5, Battle Royale’a yeni bir silah ekler ve bir tutam değişiklik yapar. 41-43 temel hasar veren Dual Pistols, girişleri ile “iki kez eğlence ve ateş gücü” veriyor. Çiftin her ikisi de tetikleyicinin bir çekişi ile orta cephane çeker ve Epic ve Legendary değişkenlerinde taban ganimet, sandık ve tedarik düşüşlerinde bulunabilir. Çiftin, her ikisi de tetikleyicinin bir çekmesi ile orta cephane ateşler.

Bombaatarlar geçici olarak Fireworks Launcher olarak adlandırılıyor, çünkü Epic Games yazı kutlarken standartlardan ziyade havai fişek patlamaları yapacaklar. Bu arada av tüfekleri, yapılara verilen hasar miktarını önemli ölçüde azalttı. Son olarak, harita işaretçileri artık takım arkadaşlarının öne çıkan ilgi alanlarının görsel göstergelerini size verecektir. Tüm detaylar için Epic Games yama notlarına göz atabilirsiniz.

Belirtmek isteriz ki bu güncelleme ile birlikte Fortnite sunucuları çevrimdışı kaldı. Epic, matchmaking hizmetleriyle ilgili sorunları araştırırken, oyun alanı geçici olarak çevrimdışı duruma getirildi.

En son yamayı yayınlamaya ek olarak Epic, Fortnite Sezon 5‘in 12 Temmuz’da başlayacağını duyurdu. Şirket, bir hata nedeniyle kaldırıldıktan hemen sonra, alışveriş sepetlerini Fortnite‘a yeniden tanıttı.

Fortnite Dual Pistols

Fortnite Dual Pistols

Fortnite Playground Modu

Fortnite Playground Modu