Fortnite Güncellemesi Yama 5.20

Fortnite Güncellemesi Yama 5.20

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Epic Games, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve iOS üzerinde Fortnite için en son yamayı ayrıntılı olarak açıkladı. Oyun için sunuculara 5.20 güncellemesi uygulanırken, çeşitli performans ve oynanış ayarları arasında güncellendi, güncelleme hem Battle Royale hem de Save the World modlarına yeni özellikler sunuyor.

Battle Royale’deki en büyük eklemelerden biri de Epic’in 5.20 yama notlarında “yakın mesafeden yıkıcı” olarak tanımladığı yeni Double Barrel Shotgun. Notlar şöyle devam ediyor, “Double Barrel Shotgun, 2 vuruşunun her biri ile bir yumruk atıyor.” Güncelleme aynı zamanda Steady Storm adlı yeni bir sınırlı zaman modunu da miksaja sokuyor. Epic, “Haritanın farkında olun ve Steady Storm LTM’deki dairenin merkezine doğru hareket etmeye devam edin.” diyor.

Save the World modunda Ragnarok, The Dark Viking ortaya çıktı. Seismic Impact ile mücadele etmek için bir zemin yıkıcı yeteneği ile oyunculara bir Mythic Outlander verilir. Bunun üzerine, oyuncuların “becerilerini test etmelerine ve çok ganimet kazanmalarına izin verecek yeni Horde Challenges” var.