Fortnite Meteorları Sonunda Battle Royale’e Düşmeye Başladı

Fortnite Meteorları Sonunda  Battle Royale’e Düşmeye Başladı

Fortnite Meteorları Düşmeye Başladı

Fortnite Meteorları Düşmeye Başladı

Fortnite‘nin meteor destanının doruk noktasına yaklaştığı görülüyor. Son haftalarda Battle Royale‘de gökyüzünü zararsız bir şekilde süsledikten sonra, bazı oyuncular tarafından hazırlanan haberlere göre meteorlar aslında adaya çarpıyor.

Bazı videolar sosyal medya ve Reddit’te dolaşmaya başladı. Küçük göktaşları gökyüzünden fırlar ve ister adanın bir parçası ister oyuncu yapımı bir yapı olsun önlerindeki herhangi bir şeyi yok ederek yere çarparlar. Bu noktada, eğer meteorlar bir oyuncuya çarparsa ne olacağı belirsizdir. Ama bunu öğrenmek an meselesidir.

Onların yere çarpmasının ötesinde, daha fazla bir gelişme olmadı. Herhangi bir uzaylı gelmedi ya da başka bir etkiye sahip değiller. Son zamanlardaki güncelleme oyun dosyalarında yer alan ses efektleri ile karşılaşıldığında, meteorların çarpması kaçınılmaz görünüyordu.

Meteorlar rastgele düşüyor gibi görünüyor. Videoda Tilted Towers gösteriliyorken, başka yerlere de düştüler. Hayranlar Tilted Towers’ın, 3.6 güncellemesinde Epic’in kabul ettiği büyük bir meteor tarafından yıkılacağını tahmin ediyor. Fakat meteorlar düşmeye başlasa da harita hiçbir şekilde değiştirilmemiştir.