Fortnite PlayStation için Büyük Bir Para Üreticisi

Fortnite PlayStation için Büyük Bir Para Üreticisi

PlayStation Fortnite’tan Para Kazanıyor

PlayStation Fortnite'tan Para Kazanıyor

Görünüşe göre, ücretsiz olasalar bile insanlar gerçekten Fortnite‘da para harcamaktan hoşlanıyorlar. Bugün bir yatırımcı çağrısı üzerine; PlayStation başkanı John Kodera’ya ağ satışlarındaki ani bir artış hakkında sorular soruldu. Bu, PS4’teki Fortnite lansmanı ile aynı zamanda oldu. Kodera, zamanlamanın bir tesadüf olmadığını doğruladı.

Fortnite ücretsiz oynanabilir, ancak Kodera “eklenti ve indirme satışlarının dikkate değer olduğunu” kaydetti. Bu gerçekten önemli, çünkü insanların PS4’te oyunu oynamak için para harcamaları gerekmemesine rağmen, ek özelliklere erişmek için bunu gönüllü olarak yapıyorlar. Bu ücretsiz oyun, hem PSN hem de oyun geliştiricisi için para kazanıyor.

Kodera, gelirinizi en üst düzeye çıkarmak için ücretli oyun indirme işlemlerinden bedavaya, çeşitli modellere baktıklarını söyleyerek devam etti. Aynı görüşmede, Kodera’nın PS4‘ün satışlarındaki düşüşün şirketin üç yıllık yol haritasının bir parçası olmadığı anlamına geldiğine dikkat çeken, özellikle önemli bir konuşmaydı. Şirketin PSN gibi alternatif gelir akışlarına sahip olması ve Sony’nin ücretsiz oyunlardan nasıl daha fazla yararlanabileceğini keşfedebiliyor olması daha fazla para kazanmasını sağlıyor.