Fortnite Sunucuları Yeni Güncelleme Öncesi Kapatılıyor

Fortnite Sunucuları Yeni Güncelleme Öncesi Kapatılıyor

Fortnite Sunucuları Kapatılıyor

Fortnite Sunucuları Kapatılıyor

Geliştirici Epic Games, popüler Battle Royale oyunu için yeni bir güncelleme yayınladığından Fortnite sunucuları 1 Mart’ta çevrimdışı olacak. Güncelleme V.3.1.0 Perşembe günü bir akşama doğru yayınlanacak.

Bu nedenle, kesintilerin ne zaman başlayacağı veya ne kadar süreceği tam olarak bilinmiyor. Durum ne olursa olsun Epic, kesintiler başladığında yama notlarını yayınlayacağını söyledi. Şimdilik Epic, yeni güncelleme ile nelerin değişebileceğine dair herhangi bir bilgi vermedi.

Diğer Fortnite haberlerinde Epic, yeni bir hareket kabiliyeti seçeneği olan jetpack’ı erteledi ve bunun yerine yeni bir silah çıkardı. Yeni silah, kapsama alanı olmayan, menzilli bir silah olan Av Tüfeği’dir.

Fortnite Sezon 3, oyunculara yeni bir Battle Pass ve kilidini açmak için ödüller vermekte. Bu sezonun Battle Pass’inde 30 ek katman bulunuyor. Oyuncular ayrıca Fortnite: Battle Royale‘ ın son zamanlı modunda Solid Gold’a katılabilirler.

Ayrıca, Amazon Prime aboneleri şimdi Twitch’ten Fortnite için ücretsiz bir paketi alabilirler. Fortnite Twitch Prime Pack, Save the World için iki kahramanın yanı sıra Battle Royale modu için birkaç özel tahta ve kıyafetten oluşuyor. Bu paket tüm platformlarda kullanılabiliyor, ancak PS Plus üyeleri şu anda PS4’te ayrı bir kozmetik paketini de ücretsiz olarak alabiliyorlar.

Eğer Fortnite oyununun sistem gereksinimlerini öğrenmek isterseniz; “Fortnite Battle Royale Sistem Gereksinimleri” konumuza göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1