Fortnite v4.2 Güncellemesi Burst Assault Rifles Ekliyor

Fortnite v4.2 Güncellemesi Burst Assault Rifles Ekliyor

Fortnite v4.2 Güncellemesi

Fortnite v4.2 Güncellemesi

Yama gecikmeleri, Thanos‘un ayrılması ve rubber duckie istilası derken şimdiye kadar Fortniteland’da yoğun bir hafta oldu. Epic şimdi hem Battle Royale hem de Save the World, v4.2 güncellemesi aracılığıyla, Burst Assault Rifles, Perk Recombobulators, Quad Launcher ve elmalar dahil olmak üzere her şeyi açıkladı.

BR (Battle Royale)’ye özel olan Burst Assault Rifle, orta cephane kullanıyor ve 32/33 hasar veriyor. Hazine Sandıkları içinde, Tedarik Dropları’ndan veya Vending Makineleri içinden ganimet olarak elde edilen Burst, diğer saldırı tüfeği ile aynı hasar düşüş aralığına sahiptir ve şöyle bir şeye benzemektedir:

Burst Assault Rifle

Burst Assault Rifle

Öte yandan Perk Recombobulator ve Quad Launcher, Fortnite‘ın Save the World’u ile sınırlıdır. Quad arkadan öne doğru, dört patlayıcı roketi “patladıktan sonra ateş topları bırakıyor”. Haftalık Etkinlik Mağazasından alınabilir. Plankerton Storm Shield Defense 2’yi tamamladıktan sonra Perk Recombobulator’un kilidi açılır ve değiştirilip yenilenir.

Battle Royale’e geri döndüğümüzde, besleyici elmalar artık haritaya dağılmış durumdadır. Yeni bir Foraged Öğe olan bu leziz yiyecekler beş sağlığı ele alıyor ve tarladaki ağaçlarda “nadiren” olabiliyor.

Güncelleştirme v4.2 ayrıca, hata düzeltme ve oyun oynanışları için standart bir yol uygular. Kullanışlı bir özel ayar ise, ‘Auto-Pickup’ girişidir. Ayarlar menüsünde etkinleştirilen bu, oyuncuların söz konusu öğeler için kullanılabilir bir envanter yuvası olduğu varsayılarak, üzerlerine otomatik olarak silah ve sarf malzemeleri almalarını sağlar. Fortnite’ı buradan indirebilirsiniz. 

Fortnite Intel, bu haftaki meydan okumalarla ilgili daha fazla bilgiye sahip ve meteor onarımlarının devam ettiğini bildirdi: