Fortnite Yeni Güncellemede Drum Gun Ekledi

Fortnite Yeni Güncellemede Drum Gun Ekledi

Fortnite Drum Gun

Fortnite Drum Gun

Gecikmeli Playground modunun gelişine ek olarak, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda Fortnite için yeni bir içerik güncellemesi (sürüm 4.5) kullanıma sunulmuştur. Güncelleme, hem Save the World hem de Battle Royale modlarını, son zamanlarda kullanılan Drum Gun da dahil olmak üzere bir avuç yeni silahla tanıştırıyor.

4.5 içerik güncellemesinin kullanıma sunulmasının ardından oyuncular artık Battle Royale modunda Drum Gun bulabilir ve kullanabilir. Epic yeni silahı, “Bir tüfeğin durdurma gücünü, bir SMG’nin baskılama yeteneği ve ateş oranıyla birleştiren melez silah.” olarak tanımlıyor. Uncommon ve Rare çeşitlerde gelir, Medium Ammo kullanılır, sandıklarda, Vending Machines ya da floor yağmada bulunabilir.

Drum Gun, bu hafta Battle Royale’e ulaşan yegane yeni silahtır, ancak Save the World oyuncuları artık iki yeni eşyayı ele geçirebilirler: Freedom Herald Pistol ve the Stink Bomb. İkincisi, geçen ayki Battle Royale modunda ilk çıkışını yapmıştı. Ayrıca, Independence Day ile aynı zamana denk gelen Stars ve Stripes Heroes artık sınırlı bir süre için Event Store’dan satın alınabiliyor. Epic’in web sitesindeki yama notlarında yeni öğeler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Yeni içerik güncellemesi, geçen hafta 4.5 yamadan sonra geldi ve bu da Battle Royale: Dual Pistols’a yeni bir silah tanıttı. Buna ek olarak, yama mevcut silahlara özellikle av tüfeğine bir dizi değişiklik yaptı ve sonunda 50v50 ile değiştirilecek olan Final Fight Teams of 12 sınırlı zaman modunu tanıttı.