Fortnite’ın Alışveriş Sepetleri Epic Tarafından Yine Devre Dışı Bırakıldı

Fortnite’ın Alışveriş Sepetleri Epic Tarafından Yine Devre Dışı Bırakıldı

Fortnite Alışveriş Sepetleri Kaldırıldı

Fortnite Alışveriş Sepetleri Kaldırıldı

Alışveriş sepetleri, Fortnite: Battle Royale‘a eğlenceli bir ektir, fakat aynı zamanda sorunlu bir şey olduğunu da kanıtladılar. Epic Games, ortaya çıkan problemlerden dolayı onları bir çok kez devre dışı bırakmak zorunda kaldı ve bu durum bir kez daha oldu.

Epic, alışveriş sepetlerinin geçici olarak kaldırıldığını doğruladı ve “Sürmekte olan sorunlardan dolayı Alışveriş Sepetlerini tekrar devre dışı bırakacağız. Bu sorun çözüldüğünde sizi güncelleyeceğiz.” Tekrar eklenebilecekleri ile ilgili zaman çizelgesi yoktur. Ancak bu noktada oyuncular aktif arabaların listesinden çıkmış olan Fortnite‘ın ilk aracı olan alışveriş sepetlerini görmeye alışmıştır diyebiliriz.

Epic’in öğeleri devre dışı bırakması nadir değildir; güdümlü füze gibi bazıları yenilerini bulmak için döndürülüyor, bazıları ise stüdyoya gönderilip dengelenmesine zaman ayırmak için kaldırıldı. Ancak alışveriş sepetleri, nispeten küçük bir zaman diliminde birkaç kez geçici olarak çıkarıldı. Diğer şeylerin yanı sıra, oyuncuların ulaşamayacağı, rakip bir oyunda son derece sorunlu olması gereken harita alanlarına rastlamak için kullanılmıştır. Fortnite’ın kitlesel popülaritesi yükselmeye devam ederken, Epic’in rekabetçi dengesini bozabilecek ve böylece artan başarısını etkileyecek her şeyi yapması sürpriz değildir.

Geçen yıl Battle Royale‘ın çıkmasından bu yana, Fortnite’de ücretsiz bir oyun modu olarak Epic, sürekli yeni içerikler sunuyor. Bunlardan bazıları yeni eklenen Stink Bomb ile olduğu gibi yeni silahlar, diğerleri ise alışveriş sepetlerinde ve Hop Rocks’ta olduğu gibi farklı amaçlar sunuyor.

E3 sırasında, Fortnite: Battle Royale Switch‘de piyasaya çıktı. Mevcut PC, PS4, Xbox One ve iPhone sürümlerini birleştirdi. Fortnite Mobile Android sürümü de gelmek üzere, ancak bu sürümün yayınlanma tarihi henüz açıklanmamıştır.