Fortnite’ın Yeni Animasyonu Hayatınıza Bazı Parıltılar Ekliyor

Fortnite’ın Yeni Animasyonu Hayatınıza Bazı Parıltılar Ekliyor

Fortnite Sparkler

Fortnite Sparkler

4 Temmuz kutlamaları zamanında Epic Games, Fortnite için yeni bir animasyon yayınladı. Fortnite’ın duygularının çoğunda olduğu gibi, karakterinizin bir maytabı aydınlatan, onu biraz dalgalandıran ve sonra bir kenara attığı basit ve sevimli bir animasyon.

Sparkler animasyonunu 200 V-Bucks değerinde oyun içi eşya mağazasından satın alabilirsiniz. Resmi Fortnite Twitter hesabından, animasyonu görmek için göz atabilirsiniz.

İlgili haberlerde, Fortnite: Battle Royale, Playground LTM (sınırlı zaman modu) ile güncellendi. Başlangıçta 28 Haziran’da başlatılan mod olsa da, sunucu sorunları ortaya çıktıktan sonra çevrimdışı duruma getirildi. Daha sonra bir hafta test ve hata düzeltmeleri sonund, Epic Playground LTM’i PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda tekrar kullanıma sunmuştur.

Playground, özel bir sunucuya benzer bir “düşük basınçlı ortam” olacak şekilde tasarlanmıştır. Oyuncuların haritayı keşfetmelerini ve diğer kişiler tarafından yok olma riskinden arınmış üç arkadaşla takılmalarını sağlar. Silahları kontrol etmek, pratik yapmak ve stratejileri düzeltmek için iyi bir yerdir.