Forza Motorsport 7 Güncellemesi Yağma Kutularını Kaldırıyor

Forza Motorsport 7 Güncellemesi Yağma Kutularını Kaldırıyor

Forza Motorsport 7 Prize Crates Kaldırılıyor

Forza Motorsport 7 Prize Crates Kaldırılıyor

Forza Motorsport 7, Ekim ayında bir yaşında olacak ve geliştirici Turn 10, tartışmalı sistemlerinden biri için büyük bir değişiklik planlıyor. Prize Crates; yağma kutularının Forza versiyonu, yakında yapılacak güncellemede oyundan tamamen kaldırılacak. Bu arada, zaten Prize Crates’in etkisi önemli ölçüde azaldı.

Duyuruda, stüdyo başkanı Alan Hartman, “Ezici geri bildirimler, bu sistemin oyunda yerinde hissettirilmemesiydi.” diyor. Sonuç olarak, her iki Prize Crates de kaldırılacak ve ödeme jetonları bunların yerini almayacak. Ücretli jetonlar da önümüzdeki Forza Horizon 4’ün bir parçası olmayacak.

Bunun, sadece bir kerede kaldırılacak bir mesele olmadığını belirtti. Prize Crates’in Driver Gear, Mods ve Badges ilerleme sistemine nasıl dahil olduğunu gösterilerek bunları kaldırmanın biraz zaman alacağı belirtildi. Takım kışı amaçlıyor. Bununla birlikte, bunların etkisini azaltmak için, daha önce 100’den fazla “özel” otomobilin kilidini açmışlar ve ödül kutularından arabaları tamamen çıkarmışlardı.

Güncelleme şöyle devam ediyor: “Mevcut ödül sandıklarının rekabet avantajı yoktur ve Driver Gear suits, Mods ve badges’i sadece sunuyoruz ve bu crates, kasalar tamamen alınana kadar yerinde kalacaktır.”

Bu Turn 10‘un Forza 7 için tartışmalı bir özellik üzerinde bir U dönüşü yapmak zorunda kaldığı ilk sefer değil. Lansman sonrasında, bazı hayranlar VIP üyeliğinin açıkça haber verilmediğinden ve önceki oyunlarda olduğu gibi çalışmadığından rahatsızlık duyuyorlardı. Geliştirici hızla bir mea culpa yayınladı ve sistemi değiştirdi.