Friday the 13 Sunucu Sorunları İçin Geliştiriciden Haber Var!

Friday the 13 Sunucu Sorunları İçin Geliştiriciden Haber Var!

Son zamanlarda Steam’de Friday the 13 (13. Cuma) ile ilgili kullanıcı şikayetleri artmaya başladı. Özellikle bağlantı sorunları ve bug’lar çok şikayet edildi. Eğer sizinde böyle şikayetleriniz oluyorsa, geliştici IIIfonic’in forum attığı paylaşım gerilen sinirlerinizi gevşetebilir. Sorun elbette girmesi beklenen maksimum eş zamanlı oyuncu sayısının aşılması ile ilgili.

Ekip daha yenice sunucuları güncelledi, yani daha önce oyuna bağlanamayan bazı insanların artık girebilmesi gerektiği anlamına geliyor. Ekip daha yenice sunucuları güncelledi, yani daha önce oyuna bağlanamayan bazı insanların artık girebilmesi gerektiği anlamına geliyor. 

Belli bir zamandır, Illfonic oyunun Facebook sayfasında düzenli durum güncellemeleri yayınlıyor; en sonuncusu sorunlarının nedenleri hakkında daha detaylı bilgi veriyor ve ekibin “olayı çözüme kavuşturmak için saatlerce çalışacağının” sözü de verilmiş.

Yazıda: “Küçük bir ekibiz ancak yardımcı olmak için dışarıdan kaynaklar getirdik. Şu anda bu olay bizim en büyük önceliğimiz ve sunucularımızı mevcut talebi karşılayacak şekilde doğru ölçeklendirip dengeleyebileceğimizden emin olmamız gerekiyor. Bir kez veritabanındaki bazı stresleri hafifletetikmi tüm sunucular sorunsuz çalışmaya başlamalı ve sunucularımızı düzgün bir şekilde dengelemek ve veritabanını yavaşlatan hesaplarla sorunları belirlemek için çok çalışıyoruz ‘’ yazıyor. Bunun sonucu olarakta sunucular 3 saatlik bir süreyle kapalı kalabilir. Umalım ki beklediğimize değsin ve sorun giderilsin.