Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Bu Hafta Geliyor

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi Bu Hafta Geliyor

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi

Ghost Recon Wildlands Güncellemesi

Ubisoft yarın Ghost Recon Wildlands için dördüncü büyük içerik güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor, ama bir platform MIA olacak. Şirket, bazı son dakika sorunları nedeniyle, bilgisayar versiyonunun ertelendiğini söylüyor. “New Assignment” güncellemesi planlandığı gibi PS4 ve Xbox One’a geliyor. Güncelleme Ghost War için üç yeni sınıf, iki yeni harita ve bir harita oylama aracı ekliyor.

Üç sınıf Trapper, Stalker ve Guerrilla‘dır. Trapper, bir mesafeden knock-out tuzaklarını kullanabilen ve takım arkadaşlarının HUD’larındaki düşürülmüş düşmanları pasif olarak işaretleyen bir keskin nişancı sınıfıdır. Stalker, başka bir keskin nişancı tipidir ve pasif yeteneğini yeterince uzak mesafeden veremez ve işaretlenmiş düşmanları bilgilendiremez. Guerrilla, geçici bir örtü veya kör bir düşman sağlayabilen duman bombasıyla donatılmış bir drone ile bir destek sınıfıdır.

Ayrıca Extraction modu için iki yeni harita sunacak: Rafineri ve Cliffside. Bunların yanı sıra, oyuncuların bir maçın başlangıcında üç haritanın birine oy kullanmasını sağlayacak yeni harita oylama aracı mevcuttur. Sunulan haritalar her zaman üç farklı oyun modunun yanı sıra gün ve hava durumu saatlerini gösterecektir.

Bu güncellemeler, oyunun ilk yıldönümünü kutlamak için bir oyun t-shirtünün yanı sıra tweaks ve hata düzeltmelerinin önbelleği ile birlikte geliyor. PC versiyonu da gelecek. Ubisoft, “güncelleme PC için mümkün olduğunda en kısa zamanda bildireceklerinin” sözünü verdi ve bu durumdan dolayı özür diledi.

Ghost Recon Wildlands Trapper

Ghost Recon Wildlands Trapper

Ghost Recon Wildlands Guerrilla

Ghost Recon Wildlands Guerrilla

Ghost Recon Wildlands Stalker

Ghost Recon Wildlands Stalker

Kaynak: 1