GOG’dan Ücretsiz 4 PC Oyunu

GOG’dan Ücretsiz 4 PC Oyunu

Ücretsiz PC Oyunları

Ücretsiz PC Oyunları

PC oyuncuları için iyi haberler var. Çevrimiçi perakendeci GOG şu anda ücretsiz dört oyun veriyor. Normal fiyata ne zaman dönecekleri belli değil. Bu yüzden ücretsiz şeyler seviyorsanız ve retro oyunların piksellerini oluşturabilecek bir PC’niz varsa, bunları mümkün olan en kısa sürede almak isteyeceksiniz.

Söz konusu oyunların hepsi 1990’lardan. Tyrian 2000, Shadow Warrior Classic Complete, Stargunner ve Bio Menace’ı bir kuruş bile harcamadan alabilirsiniz.

Tyrian 2000, uzayda uçmanızı ve düşman gemilerini patlatılabilen bir dizi silahla ateşlemenizi sağlayan hızlı hareket eden bir dikey nişancıdır. Shadow Warrior, Duke Nukem 3D’nin yapımcıları olan 3D Realms’in birinci şahıs nişancı oyunudur. Stargunner bir yan kaydırma uzay gemisi nişancı oyunu ve Bio Menace ise bir aksiyon platformudur.

Temel olarak, eğer poligon öncesi çağda bir şeyler yapmaktan hoşlanıyorsanız, iyi vakit geçireceksiniz. Eğer oyunları önemsemeseniz bile, en azından onlara hiç para harcamamış olacaksınız. Oyunlara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Tyrian 2000
Shadow Warrior Classic Complete
Stargunner
Bio Menace

Amazon Prime üyeliğiniz varsa, şu an Twitch’ten Eylül’deki ücretsiz PC oyunlarını da alabilirsiniz. Bunlar Macera Pals, Dungeoneering Guild of Gunpoint ve daha fazlasını içerir. Ve eğer bir Overwatch oyuncusuysanız, ücretsiz Golden Loot Kutusunu da aldığınızdan emin olun.