Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Popüler Mobil Oyunlar

Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Popüler Mobil Oyunlar

Popüler Mobil Oyunlar

Popüler Mobil Oyunlar

Artık oyunlarla epey vakit geçirir olduk. Hatta bir çok kişinin en sevdiği işlerden biri haline geldi. Ama oyunları nasıl seçmelisiniz, markette o kadar çok oyun var ki. Bazı zamanlar geerçekten çok sıkıcı oyunlarla karşılaşabilirsiniz. Gözden kaçan ama oynaması o kadar da sıkıcı olmayan bir kaç mobil oyunu derledik.

Yeni çıkan popüler mobil oyunlar listemiz.

1. Death Road to Canada

1. Death Road to Canada

Death Road to Canada Rasgele Oluşturulmuş Yol Gezisi Hareketi-RPG’sidir. Bir grup pisliğin kentleri keşfederken, tuhaf insanları bulup, bir seferde 500 zombi görmesini sağlıyorsunuz. Her şey rastgele seçilir: yerler, olaylar, kurtulan kişilikler ve becerileri. Her oynadığın zaman farklı bir hikaye var.

Death Road to Canada İndir

2. Dead Rain: New zombie virus

2. Dead Rain: New zombie virus

Bağımsız ve iddialı bir oyun geliştiricisi, unutamayacağınız bu yılın en iyi platform oyunlarından birini oluşturmuş olabilir. Bir zombi temalı mobil oyununa bakarsanız, birinci şahız nişancı (FPS) veya sniper oyunu çok fazla vardır. Ama Dead Rain, bize harika bir zombi temalı platform macera oyunu yaşatıyor. Hikaye, dünya zombiler tarafından ele geçirilmeden önce kızını bulması gereken bir kurtulan hakkında.

Dead Rain İndir

3. Runic Rampage

3. Runic Rampage

Oyunlarda istediğiniz bir kahraman, bir kılıç ve kötü şeylere saldırı gibi basit şeylerse o zaman Runic Rampage sizin için bir oyun olacaktır. Ancak, sizleri uyarmak gerekirse, oyunda sadece kan değil etrafta uçuşan vücut parçaları gibi çok şey var. Tabi beğendiğiniz buysa oyun tam size göredir.

Runic Rampage İndir

4. Paddington Run: Endlessly fun adventures

4. Paddington Run: Endlessly fun adventures

Oyunlardaki zevkiniz beceri oyunlarından yanaysa, bu şirin ve sevimli şapşik ayı ile Paddington Run oyununu tercih etmeniz iyi olur. Ana karakter olarak can sıkıcı oranında nedense çok sevimli olan Paddington ayı ile sonsuz bir koşucu düşünün. Tabi parmaklarınızı biraz oyuna ısındırmanız gerekiyor. Boş vakitlerinizde yolculuklar esnasında oynamak için gayet sevimli bir oyun.

Paddington Run İndir

5. Final Fantasy Dimensions II

5. Final Fantasy Dimensions II

Final Fantasy Dimensions serisinin dünya çapında şimdilik üç milyon indirilmeyi başaran en yeni oyunu. Square Enix, bizi meşgul tutmak için yeterli Final Fantasy oyunu yokmuş gibi, tüm hayranlarına yeni bir JRPG sunuyor. Ama Final Fantasy Dimensions II boş vakitlerinizi geçirebileceğiniz kaliteli bir JRPG. Oyun, klasik Final Fantasy’dir ve seri boyunca bildiğiniz eidolonları toplamakla uğraşıyorsunuz.

Final Fantasy Dimensions II İndir