GTA 4 Güncellemesi Bazı Muhteşem Şarkıları Kaldırdı

GTA 4 Güncellemesi Bazı Muhteşem Şarkıları Kaldırdı

GTA 4 Şarkıları Kaldırıldı

GTA 4 Şarkıları Kaldırıldı

Zaten olacağına dair hayranları uyarmış olan Rockstar, artık lisans sözleşmelerinin sona ermesi nedeniyle bir dizi şarkıyı kaldırmak için Grand Theft Auto 4‘ü güncelledi. Kaldırılanlardan en dikkat çekiciler arasında David Bowie’nin “Fascination” ve ELO tarafından “Evil Woman” yer alıyor.

Şarkılar GTA 4‘ten taban oyununun yanı sıra The Lost and Damned ve Gay Tony’nin Balladından çıkarıldı. Ek olarak, şarkılar GTA: Liberty City‘bölümündeki şarkılar alındı. Liberty Rock Radio’nun da etkilenmesine rağmen oyun içi Rus radyo istasyonu Vladivostok FM’in “büyük bir kısmı” kaldırıldı.

Şarkıların kaldırılması saçma olsa da, müzik lisansı işin bir gerçeği. Şarkılar, 29 Nisan 2008’de GTA IV‘ün serbest bırakılmasından yaklaşık 10 yıl sonra 26 Nisan’da kaldırıldı.

Rockstar’ın söz verdiği gibi, Vladivostok FM istasyonuna kaldırılanları telafi etmek için yeni şarkılar ekledi. GTA Forumlarındaki insanlar (Kotaku aracılığıyla), kaldırılan ve eklenen tüm şarkıların listelerini bir araya getirdi; bu listeleri burada görebilirsiniz.

GTA IV’ü oynadığınız zaman çevrimdışı durumda olursanız, parçaları saklayabilirsiniz.