GTA 4’ün Özgürlük Şehri(Liberty City) Yakında GTA 5’de Olacak!

GTA 4’ün Özgürlük Şehri(Liberty City) Yakında GTA 5’de Olacak!

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Grand Theft Auto IV’ün haritası Liberty City, modifiye ekibi OpenIV sayesinde Grand Theft Auto V’in Los Santos’unun hemen yanında olacak.

Grup, 2015 yılında GTA V’in bilgisayarından bu yana piyasaya sürülmekte olduğunu söylüyor. Liberty City’nin Los Santos’un yerini alamayacağını da belirtti; Bunun yerine, okyanusun hemen karşısında görünecektir. Aşağıdaki bir teaser trailerine bir göz atın.

Moderatörler bir blog yazısında “Liberty City nihayet GTA V’e bütün ihtişamıyla geliyor” dedi. “Liberty City Los Santos’un veya Blaine İlinin yerini alamaz.”

Herhangi bir potansiyel hukuki sorunu önlemek için, mod kendisi Liberty City’i GTA V’e yerleştirmeyecektir. Bunun yerine, PC’de her iki oyuna da sahip olmanız gerekir; Indirilebilir bir araç daha sonra Liberty City’i GTA IV’ten çıkarıp özel bir DLC paketi oluşturacak ve bu da GTA V’e eklenebilecek. Mod için yayın tarihi belirtilmemiş.

Hem kapsamlı mod desteği hem de GTA IV ve V, resmi içerik güncellemeleri ve düzeltmeleri almaya devam ediyor. GTA V son zamanlarda yeni bir mod ve bir çift XP olayı aldı; ancak çok kısa bir süre önce Rockstar, GTA IV’ü altı yıl içinde ilk düzeltmesi ile güncelledi.