GTA 5 Bu Hafta Neler Yapıyor

GTA 5 Bu Hafta Neler Yapıyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar Games, bu hafta GTA Online’daki tüm yeni içerik, etkinlikler ve satışları açıkladı. Yeni içerikle başlamak gerekirse; Ubermacht Revolter lüks araba şu anda çevrimiçi oyunda ve Legendary Motorsport’tan satın alabiliyor.

GTA Ubermacht Revolter

GTA Ubermacht Revolter

Ayrıca GTA Online‘da bu hafta, geçen hafta eklenen yeni Adversary çok oyunculu Air Quota modu için çift GTA $ ve RP kazanabilirsiniz. Buna ek olarak GTA Online oyuncuları, Rockstar tarafından yapılan her Stunt ve Land yarışında 29 Ocak’a kadar çift ikramiye kazanabilirler.

Satışlar ve indirimler söz konusu olduğunda ise, bu hafta çeşitli MKII yükseltmeleri ve özelleştirme seçenekleri satışa çıktı. Aynı zamanda, Warstock Cache & Carry mağazası, iki araçta % 25 indirim sunuyor: Benefactor Turreted Limo ve HVY APC amfibi tank.

– Mk II Upgrades – %30 (Mk II silahına yükseltme masrafı)
– Mk II Magazines – %25
– Mk II Scopes – %25
– Mk II Muzzles – %25
– Mk II Weapon Liveries – %25

Son olarak, GTA Online’da bu hafta yapılan Premium Race, Ruiner 2000 araçlı Tube Rider, Time Trial etkinliği ise “Coast to Coast”. Her zamanki gibi, Premium Race’i ilk üçte bitirirseniz GTA $’dan bir pay alırsınız. Her katılımcı, nerede olursa olsun üçlü RP kazanır. Time Trial’de ise, ortalama süreyi geçmek size iki kat GTA $ ve RP kazandıracaktır.

Kaynak: 1