GTA 5: GTA Online Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5: GTA Online Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online Yenilikler

GTA Online Yenilikler

Rockstar Games, Grand Theft Auto V‘in çok oyunculu modu için bu haftaki yeni içerik, satış ve özel etkinlikleri açıkladı. Yeni içerikle başlayarak, yeni bir araç olan Pfister Comet SR – artık Legendary Motorsport’tan satın alınabiliyor. Kaygan görünüşlü, sportif bir araç. Tahmin edeceğiniz gibi hızlı gidiyor, gerçekten çok hızlı.

Ayrıca GTA Online‘da bu hafta ekstra GTA $ ve RP kazanma fırsatları var. All Gunrunning Sell görevleri ve Özel Araç misyonları, Air Quota modu ve Rockstar tarafından yaratılan 32 Transform modu yarışlarında olduğu gibi çift GTA $ ve RP ödüyor.

İndirimler açısından bakarsak; şimdi 6 Mart’a kadar, Mammoth Avenger, P-996 Lazer ve Vapid Riata dahil olmak üzere bir dizi araç üzerinde yüzde 25 indirim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, tesis yükseltmeleri satılmaktadır. Bu haftanın indirimleriyle ilgili ayrıntılı bir özeti aşağıda görebilirsiniz.

Bu arada, haftalık Time Trial etkinliği “Vinewood Bowl” olurken, bu haftaki Premium yarış “City Air” (sadece spor araçları). Bu olay, oyuncuları Vinewood Bowl’dan Paleto Cove’a kadar tüm yol boyunca sürmeye zorluyor. Her zamanki gibi, Premium Race, ilk katılımcılara GTA $ öder, buna karşın tüm katılımcılar üçlü RP alırlar. Time Trial’da zamanı geçen herkes GTA $ ve RP alır.

16-26 Şubat tarihleri arasında GTA Online’a giriş yapan herkes, GTA‘nın 250.000 ABD Doları tutarındaki “San Andreas Eyalet Vergi İadesi” alıyor. Buna ek olarak, tanıtım döneminde ne kadar harcadığınıza bağlı olarak, 1 milyon GTA’ya kadar kazanabilirsiniz.

GTA Online Haftalık İndirimler (6 Mart’a kadar)
Aircraft İndirimleri:
Mammoth Avenger – % 25 indirim
P-996 Lazer – 2% 25 indirim
Volatol – % 25 indirim (Şimdi Satın Alın ve Ticaret Fiyatı)
Western Company Seabreeze – % 25 indirim (Şimdi Satın Alın ve Ticaret Fiyatı)

Tesis Yükseltmeleri:
Tesis Stili – % 25 indirim
Tesis Grafikleri – % 25 indirim
Güvenlik Odası – % 25 indirim

Araç İndirimleri:
Mobile Operations Center Cabs – % 30 indirim
HVY Insurgent Pick-Up (Off-Road) – % 30 indirim Şimdi Satın Alın ve Ticaret Fiyatı
HVY Nightshark (Off-Road)– % 30 indirim
Declasse Yosemite (Muscle) – % 25 indirim
Vapid Riata (Off-Road) – % 25 indirim

Kaynak: 1