GTA 5: GTA Online Yenilikler

GTA 5: GTA Online Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online Yenilikler

GTA Online Yenilikler

Bir hafta daha başladı ve Rockstar GTA Online için yeni bir güncelleme yayınladı. GTA V Stunt Race Week’de olduğu gibi bu hafta biraz özel. Bu da, bu etkinliklerden herhangi birini tamamlamanız için ikramiyeleri alabilirsiniz anlamına geliyor. Buna ek olarak; Rockstar, bazı super arabalar, spor arabalar ve bazı yükseltmelerde indirim yaptı.

Çoğu GTA Online haftalık güncellemesi, tamamlandıktan sonra daha fazla bonus kazandıran birkaç yarışın altını çiziyor. Stunt Race Week’de olduğu gibi, her Rockstar tarafından veya Verified Stunt Race için bir bonus alırsınız. Bir yarış bittiğinde çift RP ve GTA $ almayı bekleyebilirsiniz. Bu bonuslar 12 Mart Pazartesi gününe kadar sürecek.

Rockstar ayrıca çeşitli oyun içi eşyaların fiyatlarını düşürdü. Özellikle, super arabalar ve arazi arabaları gibi yüksek performanslı araçlarda güzel bazı satışlar var. Bir tane satın almaya karar verirseniz, bazı yükseltmeler ve özelleştirme öğelerinin de fiyatı indirimde olduğundan ucuz yükseltme seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Aşağıda satışa sunulan öğelerin ve araçların tam listesini görebilirsiniz.

Ayrıca, 12 Mart tarihinden önce GTA Online’a giriş yaparsanız Pegassi Oppressor için ücretsiz Tartan üniforma alırsınız. Son olarak, Rockstar’ın hala sizin için bir Premium Race ve Time Trial’ı var. Zebra II, Premium Race ve Rocket Voltaic arabaya odaklı. İlk katılımcılara GTA $ ‘nın yanı sıra tüm katılımcılara üç kat RP veriyor. Time Trial Power Station’dır ve eşit zamanı geçerseniz bonus GTA $ ve RP’yi alırsınız.

Fırsatlar ve ikramiyeler şu anda Xbox One, PS4 ve PC’de. 12 Mart’a kadar sürecek. Öte yandan GTA 5, piyasaya sürülmesinden yıllar sonra bile çok iyi satış yapmaya devam ediyor. İngiltere’den gelen en son satış grafikleri, FIFA 18‘in hemen arkasında ikinci sırayı aldığını ortaya koyuyor.

İndirimler
 – Annis RE-7B (Super)–% 35 indirim
 – Dewbauchee Vagner (Super)–% 30 indirim
 – Emperor ETR1 (Super)–% 30 indirim
 – Benefactor Streiter (Sports)–% 25 indirim
 – Tropos Rallye (Sports)–% 25 indirim
 – Vapid Trophy Truck (Off Road)–% 25 indirim
 – Pegassi Torero (Sports Classic)–% 25 indirim
 – Engine Upgrades–% 25 indirim
 – Transmission–% 25 indirim
 – Brakes–% 25 indirim
 – Exhausts (JATO itiş dahil)–% 25 indirim
 – Spoilers–% 25 indirim
 – Turbo–% 25 indirim
 – Liveries–% 25 indirim

Kaynak: 1