GTA 5 Güncellemesi, Yeni Çevrimiçi Mod, Araba ve Daha Fazlası

GTA 5 Güncellemesi, Yeni Çevrimiçi Mod, Araba ve Daha Fazlası

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Yeni düşman modu, Juggernaut takımını güvence altına almaya çalışan iki veya dört kişilik ekiplerin etrafında toplanan Power Mad denilen mod. Takımlar, minigun ile zırhlı bir juggernaut’u kontrol etmelerini sağlayan güç aktarımını almak için yarışıyorlar. Güç yükseltmesini toplayan ekip, biriktirmek için yeterince uzun süre canlılıklarını korumaya çalışıyor ve bu sayede bir skor yapıyor. Juggernaut ölürse, power-up düşer ve her iki takım da yine ellerinden kurtulmak için savaşmak zorundadırlar. Şu andan itibaren Temmuz ayı sonuna kadar oyuncular Power Mad oynarken çift GTA$ ve RP alacaklar. 

Eklenen yeni bir otomobil sayesinde bu paranın ek bir kullanımı var. Pegassi Torero, gerçek hayatta olan Lamborghini’ye benzemektedir ve makas kapılara sahiptir. Ay sonuna kadar tüm otomobiller için motor yükseltmelerinde% 25 indirim ayrıca sanal bankayı bozmadan daha etkileyici hale getirme olanağı da sunuyor. 

Rockstar ayrıca, 31 Temmuz’a kadar sürecek en yeni ikramiye ve indirimleri de ilan etti. Araştırma hızları% 25, ​​Mobil Operasyonlar Merkezi için Silah ve Araç Atölyesi modülleri% 25 ve çok çeşitli silahlar (hepsi Makineli tüfekler, SMG’ler, saldırı tüfekleri ve keskin nişancı tüfekleri)% 25 oranında artırılmıştır. 

Bu haftanın Premium Yarışı, Trench III’ tür(yalnızca bisikletle kısıtlı olarak). Zaman Denemesi, Cypress Flats’tır. Her zamanki gibi, Premium Race GTA$ ödülünü yalnızca ilk üçte bitirenlere öder, ancak herkes Triple RP alır. Zaman İncelemesi, hedef zamanı yapan herkes için önemli GTA$ ve RP ödülleri sunar.