GTA 5 Güncellemesinde Bu Hafta

GTA 5 Güncellemesinde Bu Hafta

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Yeni içeriğin merkezinde Buckingham Pyro uçağı yer alıyor. İkiz makineli tüfeklerle donatılmıştır ve bunu liveries, zırh ve füzeler gibi şeylerle kapsamlı bir şekilde yükseltebilirsiniz. 

GTA 5 Buckingham Pyro

GTA 5 Buckingham Pyro

Fırsatlar açısından baktığımızda; Thomson Scrapyard Bunker gibi Fort Zancudo Hangar 3499 mülkiyeti yüzde 25 ve buna ek olarak, Bunker yenileme seçenekleri yüzde 25 oranında. Bu tekliflerin hepsi 16 Ekim’e kadar geçerli. 

Ultralight, Rocket Voltical, Lampadati Tropos Rallye ve zırhlı Kuruma da dahil olmak üzere bir avuç araç da yüzde 25 indirimdedir. Ayrıca, Benny’s’den yapılan yeni sürüme geçişler yüzde 25 azaldı. 

Bu haftaki GTA Online premium yarış ve zaman deneme programı da açıklandı. Bu haftaki premium yarış, Raton dublör yarışması ve Süper’e odaklandı. Bu hafta zaman deneme etkinliği Raton Canyon. Prim yarışlarındaki ilk üç yarışmacı GTA $ alırken, herkes bitirdikten sonra bağımsız olarak üçlü RP alır. Zaman denemesinde, eş zamanlı galibiyette sizi GTA $ ve RP ile ödüllendirecektir. 

Rockstar, bu sonbaharda GTA Online için aracınızın sınıfını hangi arazinin hangi biçime dayandığına bağlı olarak değiştiren Transform yarışlarını tanıtacak yeni bir güncelleme duyurdu. Sonbahar güncellemesi hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.