GTA 5 Online PS4, Xbox One ve PC’de Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5 Online PS4, Xbox One ve PC’de Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Online

GTA 5 Online

İndirimlerin ve ikramiyelerin olağan çeşitleriyle birlikte bu hafta GTA Online oyuncuları, kendi yarışlarını oluşturmak için araçların yanı sıra başka taşıtlar da bulacak.

Bu hafta başlayarak GTA Online oyuncuları, filosuna klasik savaş jetini, P-996 Lazer’ı ekleyebilir. Jet, GTA Online’daki çeşitli görevlerde gösterildi, ancak artık Warstock Cache & Carry ile kendi ürününüzü satın alabilirsiniz.

Rockerstar, P-996 Lazer’a ek olarak Race Creator‘a bir sahne seti ve kontrol noktası ekledi. Daha da önemlisi, oyuncuların artık kendi Transform Yarışlarını oluşturma yeteneği var. Bu yeni Stunt Race türü, GTA Online’a en yeni eklemelerden biri. Bir Transform Yarışında, aracınız araziye bağlı olarak bisiklet, araba, uçak ve diğer araç türleri arasında otomatik olarak değişir.

Daha fazla GTA $ ve RP kazanmak isteyen oyuncular bunu yapmak için birçok seçeneğe sahip. Bir sürü mod, 11 Aralık’a kadar çift ikramiye sunacak. Sizi şu anda çift GTA $ ve RP ile ödüllendiren modların ve etkinliklerin tam listesi şunları içeriyor:

– Transform Yarışları
– Özel Araç Çalışması
– Motorcu Sözleşmeli Görevler
– Motor Savaşları
– Stockpile
– Every Bullet Counts
– Inch By Inch
– Running Back
– Bodyguard ve Associate Salaries

Ayrıca, 11 Aralık’a kadar da olan çeşitli ürünlerde indirim yapabilirsiniz. Aşağıdakileri %25 oranında indirimle alabilirsiniz.

Dynasty 8 Executive
– Executive Offices
– Executive Garages (stil yükseltmeleri dahil)

Maze Bank Foreclosures
– Sığınaklar
– Hangarlar
– Motorcu İşletmeleri

Warstock Cache & Carry
– Mobil Operasyon Merkezi Kabinleri
– APC
– Silahlaştırılmış Tampa
– HVY Nightshark
– Half-Track
– Dune FAV
– Karin Technical
– Anti-Aircraft Trailer
– Buzzard Attack Chopper

Son olarak, bu haftaki Premium yarış Muscle-class araçlara odaklanan Trench II. Katılınan herkes üçlü RP kazanırken ilk üçte bitirenlere büyük bir GTA $ ödemesi yapılır. Bu hafta için Zaman Denemesi Fort Zancudo. Hedefi tutturan herkes büyük bir GTA $ ve RP ödülü kazanır.

Kaynak: 1