GTA 5 Online PS4, Xbox ve PC’deki Yenilikler

GTA 5 Online PS4, Xbox ve PC’deki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar, bu hafta Grand Theft Auto V‘ye gelen en yeni içeriği açıkladı. Satın almak için yepyeni bir araç ile birlikte, GTA Online oyuncuları Cadılar Bayramı temalı indirimler ve bonuslar bulacaklar.

GTA 5 Online

GTA 5 Online

Koleksiyonunuza bu hafta ekleyebileceğiniz yeni sürüş ise, bir pistte veya suda bulunabilen şık ve renkli bir uçak olan Western Seabreeze. Elitas Travel’den bir tane satın alabilirsiniz Makineli tüfek ve bomba bölmesi gibi silahlarla birçok özelleştirme seçeneği imkanı sağlar. 

Rockstar, geçen haftaki güncellemede tanıtılan yeni düşman modu olan Condemned‘i oynamak için hala çift GTA $ ve RP teklif ediyor. Oyuncuların bu bonuslardan yararlanmak için 6 Kasım’a kadar zamanı var. O zamana kadar bir Cadılar Bayramı Oyun listesi de mevcuttur ve aşağıdaki modları içerir:

 – Lost vs. Damned
 – Slasher
 – Beast vs. Slasher
 – Come Out to Play
 – Transform – Inferno Race

GTA Online’da sınırlı bir süre için satılan Cadılar Bayramı temalı ürünler de vardır. Oyuncular 6 Kasım’a kadar FränkenStange, Lurcher, LCC Sanctus ve Duke O’Death’i %25 indirim ile elde edebilirler.

Cadılar Bayramı ikramiyeleri ve indirimleri dışında Rockstar ayrıca 6 Kasım’a kadar Smuggler’s Sell Missions ve Stockpile Adversary Mode için çift GTA $ ve RP, Bodyguards and Associates için ise çift GTA $ maaşı da sunuyor. Oyuncular ayrıca bu süre zarfında aşağıdaki öğrelere %25 indirimden sahip olabilecekler:

 – Western Company Besra (Jet)
 – Nagasaki Blazer Aqua (Special Vehicle)
 – Hangar Custom Shop Add-On
 – Progen GP1 (Super)
 – Grotti Cheetah Classic (Sports Classic)
 – HVY Insurgent (Off-Road)
 – Lampadati Toro (Boat)
 – All Melee Weapons

Son olarak, bu haftaki premium yarışı, Ruiner 2000’e odaklanan Drop Ship’dır. Katılan herkes üçlü RP alırken, ilk üç oyuncu büyük bir GTA $ ile ödüllendirilecek. Bu haftaki zaman denemesi ise Observatory. Hedef zamanını geçmeyi başaran oyuncular büyük bir GTA $ ve RP ödülü kazanırlar. 

Kaynak:  1