GTA 5 Online Yeni Araba Ekliyor

GTA 5 Online Yeni Araba Ekliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar’ın GTA Online için devam eden desteği, daha da fazla içerik ve haftalık etkinliklerin yayınlanmasıyla devam ediyor. GTA 5’nin çevrimiçi modundaki yenilik süper hızlı bir elektrikli otomobil olan yeni Coil Cyclone araçıdır.

GTA 5 Online Coil Cyclone

GTA 5 Online Coil Cyclone

GTA Online’daki yeni haftalık olaylar açısından Rockstar, Motor Savaşları ve Transform Race etkinliklerinde çift GTA $ ve RP teklif ediyor. Koruyucu veya yardımcı olarak oynarken serbest modda çift GTA $ kazanabilirsiniz. Bu bonuslar 20 Kasım’a kadar sürecek.

Şu anda GTA Online‘da silahlar, dövmeler, yükseltmeler ve daha fazlasını kapsayan satışlar da var. Aşağıda listelenen her şey 20 Kasım’a kadar yüzde 25 indirimdedir:

Bikers
 – Biker Clubhouse Customizations
 – Biker Business Upgrades

Gunrunning
 – Anti-Aircraft Trailer (Şimdi Satın Alma & Ticaret Fiyatı)
 – Gunrunning Tattoos

Smuggler’s Run
 – Ultralight (Şimdi Satın Alma & Ticaret Fiyatı)
 – Aircraft Weapons

Ammu-Nation
 – Assault Rifles
 – Sniper Rifles

Warstock Cache & Carry
 – Technical Aqua (Şimdi Satın Alma & Ticaret Fiyatı)
 – Turreted Limo

Premium Yarışa gelecek olursak odak noktası “Zebra” ve Spor araçlarında. Zaman Denemesi ise “Mount Gordo.” Her zamanki gibi, Premium Race’de ilk üç içinde tamamlarsanız, GTA $’dan bir pay alırsınız. Zaman Denemesi için, ortalama zamanı yenen yarışçılar GTA $ ve RP alırlar.

Take Two’e göre, yaklaşık 85 milyon kopya sevkiyatı ile GTA 5, bugünlerde Wii Sports’ı geçerek ABD’de en çok satan oyun oldu. GTA Online’a ise, piyasaya sunulduktan birkaç yıl sonra, gelir açısından şimdiye kadarki en iyi çeyreğine sahip oldu.

Kaynak: 1