GTA 5 Online Yeni Battle Royale Modu Ekliyor

GTA 5 Online Yeni Battle Royale Modu Ekliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Trap Door

GTA 5 Trap Door

Rockstar, Grand Theft Auto V için yeni bir içerik sundu. Oyun içi bonuslar ve indirimlerden oluşan yeni bir seçimle birlikte, geliştirici, PS4, Xbox One ve PC’de oynanabilecek olan, Trap Door adlı GTA Online için yeni, battle royale esinli bir Adversary modu başlattı.

Trap Door, takımları maç boyunca “hızla” daralan yüzen bir platformda birbirleri ile karşı karşıya getirir. Bir oyuncu her öldürüldüğünde, kırmızı bölgeye taşınır. Bölge kaybolmadan önce ana platformdan kaçmak için sadece birkaç saniye verilir ve herkes okyanusa bırakılır.

Trap Door’un lansmanını kutlamak için, önümüzdeki birkaç gün içinde yeni moda katılan herkes ekstra bonus kazanacak. Bugünden 21 Mayıs’a kadar, Trap Door GTA $ ve RP’nin iki katı miktarını ödemektedir. Açılış ekranından ya da Featured Adversary moduna bir yol noktası ayarlayarak moda geçebilirsiniz.

Trap Door’a ek olarak, oyuncular Biker Business Sell Missions için çift GTA $ ve RP kazanırken, Smuggler’s Run görevleri bu hafta iki GTA $ ödeyecek. Geçen haftaki Business Week etkinliğine katılanlar şimdi, Maze Bank hesaplarında bekleyen bonus paralarını bulacaklar.

Bahsi geçen bonusların üzerine, oyuncular bu hafta GTA Online’da Executive Office Garajları’nda % 30 indirimden yararlanabilirler. “Fan favori” araçlar ve silahların bir ürün yelpazesi de satışta; İndirimli eşyaların tam listesi aşağıdadır. Rockstar’ın resmi web sitesinde bu haftaki GTA 5 indirimi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bu Haftanın GTA Online İndirimleri

Araçlar
Mammoth Hydra — % 40 indirim (Hemen Al ve Ticaret Fiyatı Alın)
Declasse Hotring Sabre — % 25 indirim
Vapid GB200 — % 25 indirim
Vulcar Fagaloa — % 25 indirim
Ubermacht SC1 — % 25 indirim
Coil Cyclone — % 25 indirim
Lampadati Viseris — % 25 indirim
Vapid Caracara — % 25 indirim

GTA 5 araçlarına buradan göz atabilirsiniz.

Silahlar ve Dövmeler
Tüm Ammo (Mk II dahil) — % 25 indirim
Tüm Assault Rifles — % 25 indirim
Tüm Sniper Rifles — % 25 indirim
Tüm Shotguns — % 25 indirim
Doomsday Heist tattoos — % 25 indirim