GTA 5 Online’da Red Deadption 2 Silahı

GTA 5 Online’da Red Deadption 2 Silahı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA Online Oyuncularına Red Dead Redemption 2 Sürprizi

GTA Online Oyuncularına Red Dead Redemption 2 Sürprizi

Red Dead Redemption 2‘nin gelemsine hala birkaç ay var. Ancak Rockstar oyunculara oyunlarından bir tanesinde ürün kazanma şansı veriyor: Grand Theft Auto V. Geçtiğimiz yıl, geliştirici, GTA Online’da yaklaşan bir oyunda bir silahın kilidini açacak bir geçiş görevini duyurdu ve GTA 5‘in kodunda başka benzer bir bağlantı bulundu.

Rockstar tarafından resmi olarak ilan edilmeden önce GTA Online‘daki ilk bağlantı görevini ortaya çıkarmaktan sorumlu olan Guru Takımı, oyunda ikinci bir Red Dead Redemption 2 silahı buldu: bir taş balta. Gruba göre balta, harita üzerinde beş farklı yere seyahat etmeyi ve bir hedefi yakalamayı veya öldürmeyi içeren bir hazine avı yoluyla edinilebilir.

Beş alanın tamamı ziyaret edildikten sonra, oyuncular altıncı bir yere gidecekler, burada baltaları içeren bir hazine sandığı bulacaklar. Ardından, bir dizi özel zorlukları üstlenmek için silahı kullanabilirler; bu da, tamamlandığında PS4 veya Xbox One’da Red Dead Redemption 2’deki taş baltanın kilidini açacaktır.

Oyunun kodunda olmasına rağmen, taş balta GTA Online’da şu anda aktif değil. Rockstar hala geçit görevini resmen açıklamamıştır. Bu yüzden oyuncular silahlara el atabildiğinde görülecektir. Ama muhtemelen Rockstar yakında yeni tie-in questi ile ilgili ayrıntıları paylaşacak gibi görünüyor.

GTA Online’daki ilk RDR2 ile ilgili görev geçtiğimiz Aralık ayında ortaya çıkmıştı. Los Santos’un etrafındaki belirli yerlere seyahat eden oyunculara, altın Double-Action Revolver ödülü sunuluyordu. Silah elde edildikten sonra, oyuncular Headshot mücadelesine katılmak ve Red Dead Redemption 2’de kullanmak için Double-Action Revolver’ın kilidini açabiliyorlardı.

Eğer GTA 5’i indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

GTA 5 İndir