GTA 5 Xbox One ve Xbox 360 Hileleri

GTA 5 Xbox One ve Xbox 360 Hileleri

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Xbox Hile

GTA 5 Xbox Hile

Grand Theft Auto 5, birinci şahıs veya üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncu, hikayeler boyunca ilerlemek için görevleri (belirlenen hedeflerle doğrusal senaryolar) tamamlar. Görevlerin dışında, oyuncu açık dünyayı serbestçe dolaşabilir.

Xbox One ve Xbox 360 için GTA 5 hileleri; yenilmezlik, silahlar, hızlı koşular ve patlayıcı cephane hileleri de dahil olmak üzere iki farklı şekilde girilebilir. Oyun sırasında belirli bir tuş kombinasyonunu girerek veya belirli sayıları aramak için oyun içi cep telefonunu kullanarak bir hileyi aktif hale getirebilirsiniz. Aşağıda, GTA 5 hile kodlarının tam listesini ve bunları kullanmayla ilgili bazı tavsiyeleri, ipuçlarını bulabilirsiniz.

Kontrol cihazınızda belirtilen tuşlara (örn. AŞAĞI, YUKARI, X, A, vb.) doğru sırayla basın ve hile aktif hale gelecektir. Xbox One / Xbox 360’da GTA 5‘de çalıştırmak için hilelerin hızlıca ve oyun sırasında basılması gerekir. Hilelerin cep telefonu versiyonları, cep telefonunuzdaki (oyun sırasında) belirli numaraları çevirerek aktive edilir.

Küçük bir hatırlatma; GTA 5 para hilesi yoktur. Aksini söyleyenlere aldanmayın.

Oyuncu Hileleri

Oyuncu Hileleri

Eşya Hileleri

Eşya Hileleri

Dünya Hileleri

Dünya Hileleri

Araç Hileleri

Araç Hileleri

Özel Araç Hileleri

Özel Araç Hileleri