GTA 5 Yenilikler PS4, Xbox One ve PC için – GTA Bombushka Run

GTA 5 Yenilikler PS4, Xbox One ve PC için – GTA Bombushka Run

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Grand Theft Auto 5 için en son içerik ve ödüller topluluğu artık mevcut. En önemlisi, uçak silahları ve benzeri ürünler sınırlı bir süre için satışa çıkarken, bu hafta GTA Online’a yeni bir mod eklendiğini görülüyor.

GTA Bombushka Run

GTA Bombushka Run

Bugünden başlayarak, GTA Online oyuncuları, yepyeni bir takım temelli mod olan Bombushka Run‘da yer alabilirler. Birbirine karşı dört oyuncuya kadar iki takım oluşturuyor; Bir taraf ağır-silahlı RM-10 Bombushka uçağını kullanırken, diğeri Buzzard Attack Helikopterleri ile inmeye çalışıyor. En uzun süre ayakta kalan takım Bombushka kazananı ilan ediliyor. Bombushka Run’ın lansmanını kutlamak için, oyuncular 25 Eylül’e kadar moddan çift GTA $ ve RP kazanabilirler. 

Hava temasına uygun olarak, bu hafta ayrıca bir dizi uçak silahının ve sarf malzemesinin satışa çıktığını görülüyor. Oyuncular aşağıdaki öğelerden %25 indirim elde edebilirler.  

 – Hangar Atölyeleri
 – Uçak silahları
 – İçecekler (otomobiller ve uçak)
 – Araba ve uçaklar
 – Mobil Operasyon Merkezi Kabinleri
 – İcra Daireleri

Son olarak; bu hafta yapılacak Premium Yarış, Blazer Aqua ile sınırlı olan Water Slide (Su Kaydırağı). Katılmak isteyen tüm oyuncular üçlü RP kazanırken, ilk üç oyuncuya önemli miktarda GTA $ ödemesi yapılır. Bu hafta Time Trial ise, Calafia Way (Kalafia Yolu) dır. Hedeflenen zamanı en iyi şekilde yönetenler, önemli bir GTA $ ve RP ödülü alacaktır.