GTA 5’in, Tüm Zamanların En Kârlı Eğlence Ürünü Olduğu Tahmin Ediliyor

GTA 5’in, Tüm Zamanların En Kârlı Eğlence Ürünü Olduğu Tahmin Ediliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Tüm Zamanların En Kârlı Eğlence Ürünü

GTA 5 Tüm Zamanların En Kârlı Eğlence Ürünü

PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One ve PC yani tüm platformlarda satılan tahmini 90 milyon kopya ile GTA 5‘in 2013 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana 6 milyar dolar civarında bir hasılata sahip olduğu düşünülüyor. MarketWatch (RockstarIntel) tarafından bildirildiği üzere bu, Take Two ve Rockstar’ın açık dünya suç sim’inin enflasyona göre düzeltilmiş 3 milyar dolar seviyesinde gerçekleştiği söylenen hem Star Wars hem de Gone With The Wind‘den daha başarılı olmasını sağlıyor.

MarketWatch’e konuşan Cowen analisti Doug Creutz, gelecekte satılacak DVD’leri de hesaba katıyor ve bu satışlar, bu filmlerin ömür boyu değerlerine 1 milyar dolar katıyor. Buna rağmen GTA 5 yine de, bunların üstünde yer alıyor.

Creutz, “Bence vahşi bir aykırılık. Nintendo’nun Mario Brothers’ta yaptığı bir istisna ile belki de hiçbir zaman bu kadar çok satıldığı konsol oyunu olmadığını düşünüyorum” diyor.

Bir bakış açısı ile Avatar, tüm zamanların en yüksek brüt film olmuştu ve 2.78 milyar dolar kazandı. GTA 5’in Online muadili genişlemeye devam ettikçe, oyunun kârları yakında veya herhangi bir zamanda yavaşlamayacaktır.

Kaynak: 1