GTA 5’te Bu Haftaki Yenilikler

GTA 5’te Bu Haftaki Yenilikler

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar, Grand Theft Auto V için en yeni haftalık güncellemeyi yayınladı. Geçen hafta olduğu gibi, oyuncular GTA Online‘da yeni hoş bir  araç, fırsatlar ve bonus çeşitleri bulabilseler de, geliştirici bu güncellemeyle ilgili önemli yeni özellikler sunmadı.

Sözü edilen araç ise, şimdi Legendary Motorsport’ta bulunan şık Lampadati Viseris‘tir. Mobile Operations Center ve Avenger erişimi olan oyuncular, cepheye bakan makineli tüfekler gibi bazı isteğe bağlı yükseltmeler de ekleyebilir.

GTA Lampadati Viseris

GTA Lampadati Viseris

Buna ek olarak Rockstar, sınırlı bir süre için tüm (Lester Contact Missions) Lester İletişim Görevlerinde çift GTA $ ve RP ödülleri sunuyor. Bu ödüllerden 15 Ocak’a kadar yararlanabilirsiniz. Aynı güne kadar aşağıdaki öğeleri de % 25 indirim ile elde edebilirsiniz:

 – Nagasaki Ultralight
– Aircraft Weapons
– Vehicle Armor
– Headlights & Neons
– Skirts
– Spoilers
– Suspension
– Turbos

Bu haftaki Premium Stunt Race, Blazer Aqua ile sınırlı Island Hopping.  Stunt Race’e katılan herkese üç kat RP, ilk üçün içinde bitirenler ise büyük bir GTA $ ödemesi alacaklar. Bu hafta Time Trial Labirent Bank Arena’dır. Hedef zamanı geçebilecek oyunculara GTA $ ve RP hediye edilecektir.

Kaynak: 1