GTA 5’te Red Dead Redempition 2’ye Ait Gizli Bir Bölüm Keşfedildi

GTA 5’te Red Dead Redempition 2’ye Ait Gizli Bir Bölüm Keşfedildi

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Red Dead Redempition 2 Gizli Görevi

GTA 5 Red Dead Redempition 2 Gizli Görevi

Red Dead Redemption 2 hala çıkmadı. Ama Rockstar oyunu çıkartmak için hazırlanıyor gibi görünüyor. Aslında, Grand Theft Auto 5 hayranları, en son güncellemede RDR 2’ye bağlanan gizli görevlere atıflar keşfettiler. Bazı görevler Red Dead’de oyun içi eşyalar bile verecek.

Madencilik oyunu dosyalarıyla UFO gizemini çözmek için ünlü Guru Ekibi, GTA 5 Doomsday Heist güncelleme dosyalarında RDR 2‘nin derin bulgularını keşfetti. Özellikle, GTA‘da karşılık gelen bir görevi tamamlarsanız, Red-Dead’de açılacak Double-Action Revolver’ın açıklamalarını bulabilirsiniz.

Bir sandık ve not gibi öğeler ortaya çıkarıldı. Ayrıca RDR 2 için önceki fragmanda da yer alan Boles Overland Stagecoach Co.’ya yapılan referanslar da var. Sonunda, görevin kendisi için olan kodu keşfediyorsunuz. Bu da muhtemelen nasıl işleyeceği hakkında bir fikir veriyor.

Koda göre (değişebilir), oyuncular altı nişancının yerlerini bulmak için bir av partisi gerçekleştirmek zorunda kalacaklar, daha sonra çeşitli yerlerde fotoğraf çekecekler. Görünüşe göre bu yerlerin bazıları GTA topluluğuna uzun zamandır merak uyandırıyor. Örneğin, işaretlenmemiş bir mezarın RDR 1’e eğik bir referans olduğu ve Guru Ekibinin bulduğu yerlerden birinin o mezardan olduğu söyleniyor.

Bunların hiçbiri henüz Rockstar tarafından açıklanmadı ve muhtemelen Red Dead piyasaya çıkana kadar da söz edilmeyecek gibi. Oyun şu anda PS4 ve Xbox One için 2018’in ikinci çeyreğinde piyasaya sunulması planlanıyor ve bunun hakkında fazla bir bilgimiz yok.

Kaynak: 1, 2